NIJE ZBOG PASULJA Žabac popio stravične batine jer je hteo da reketira ljude? (VIDEO)
Foto: Printscreen

Nebojša Tubić Žabac pretučen je u kafani u naselju Klisa, nadomak Novog Sada.

Kako nezvanično saznajemo, batine je dobio jer je hteo da reketira vlasnika tog lokala.

On, sa druge strane, kaže da je nadrljao zbog pasulja koji nije platio:

- Eto, napali su me neki majmuni. Odveli su me mečki na rupu. Ne volim ja da se ovakvim stvarima daje na značaju. Jednom čoveku ostao sam dužan neke pare. Sve je to moglo normalno da se reši. Sa prijateljem sam došao u kafanu i poručio pasulj i sok. Bio sam gladan i rekoh da pojedem nešto. I odjednom, kao, konobarica rekla da nisam platio pasulj. Ej, zamislite, 450 dinara da ja nisam platio. Konobarica je napravila štimung za haos. Skapirao sam da je sve dogovoreno. Ja sam se najnormalnije ponašao i u jednom trenutku neki tip pita ko sam ja - priča Žabac i nastavlja:

- Izvadio je pištolj, tetejac, napunjen. Nastala je opšta tuča. Nije se znalo ko pije, ko plaća. Navikao sam na batine, ne osećam bol, samo su modrice ostale. Koliko sam mogao, branio sam se. Ponekad odem tako u tuču da vidim koliko mogu da izdržim. Isekli su me nožem po ruci. Nema veze, idemo dalje. Nisam ja pi*ka da ih prijavljujem. Nisam ni u bolnicu išao. Znam ja da uđem među najjače čisto da vidim koliko mogu da izdržim. Eto, pasulj me je skupo koštao - poručuje Žabac.

Žabac je, kako saznajemo, vlasniku restorana tražio 4.000 evra da bi pružio navodnu zaštitu, što u prevodu znači čist reket. 

Na snimku se vidi kako u restoran ulazi Žapčev prijatelj i odlazi do jednog od stolova sa gostima i razmenjuje par reči. Žabac ulazi za njim i priča telefonom. Priča oko minut i po, okrenut licem ka vratima a leđima ka gostima. Zatim kreće kroz salu i dolazi do jednog stola za kojim sedi ili vlasnik restorana ili neko od ljudi iz njegovog eventualnog obezbeđenja, možda i neko od prijatelja vlasnika. Žabac počinje da se svađa, prvi nasrće i pokušava da ga udari. Neka osoba pokušava da ih razdvoji i Žabac dobija prvi udarac. Kreće opšta tuča, dotrčavaju i konobar i momci koji su sedeli za stolom u uglu. Žabac i njegov prijatelj dobijaju više udaraca pesnicom a dokrajčeni su udarcima stolicama u glavu. Posle opšte tuče koja nije trajala duže od minut, Žabac i njegov prijatelj leže nokautirani i bez svesti na podu i tu se snimak prekida: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading