ZASTRAŠUJUĆE Džonić dan nakon što su Đokići pobijeni pecao sa prijateljem u blizini mesta zločina!
Fejsbuk

Goran Džonić (59), osumnjičen za trostruko ubistvo svog brata od tetke Gorana (57), Gordane (56) i Lidije (26) Đokić, dan nakon ubistva pozvao je svog dugogodišnjeg prijatelja da idu na pecanje.

On je saslušan u sklopu istrage i rekao je da se Džonić ponašao toga dana najnormalnije i da ništa nije mogao da zaključi po njegovom ponašanju.

Posebno je čudna informacija da je osumnjičeni bio na pecanju u blizini mesta gde je likvidarana tročlana porodica.

ZASTRAŠUJUĆE Džonić dan nakon što su Đokići pobijeni pecao sa prijateljem u blizini mesta zločina!

Društvene mreže

 

- Često smo išli na pecanje. Uvek smo se dogovarali dan ranije. Tako je bilo i sada. Pozvao me je na mobini telefon i zajedno smo otišli. Na pecanju smo pričali o uobičajenim životnim temama. Nista, ali zaista ništa nisam primetio. Kada su mi rekli da je osumnjičen za zločin svog brata i njegove porodice ostao sam u šoku, ispričao je Džonićev prijatelj.

Koliko je hladnokrvan osumnjičeni za teško ubistvo, možda baš i najbolje oslikava ovaj podatak da je dan nakon monstruoznog ubistva Đokića on išao na pecanje i da je bio sasvim smiren. Sumnja se da je na ovaj način, on želeo da iz „prve ruke“ prati stanje na terenu i potragu za Đokićima, koji su se u tom trenutku još uvek vodili kao nestali.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading