SUPRUGA OTKRILA DŽONIĆA Pravdao odsustvo od kuće u noći kada su ubijeni Đokići
Fejsbuk

U noći između 26. i 27. septembra kada su oteti, ubijeni i spaljeni Goran (57), Gordana (56) i Lidija (26) Đokić iz Aleksinca, osumnjičeni za ovaj težak zločin Goran Džonić, svoje odsustvo iz kuće članovima porodice opravdao je odlaskom na noćno pecanje.

Ovo je istražiteljima potvrdila i Suzana Džonić, supruga osumnjičenog Gorana Džonića.

- Rekao je da ide na pecanje. Ništa nije bilo neuobičajeno jer inače ide na noćna pecanja. Kući se vratio baš kasno - ispričala je Suzana istražnim organima.

Ona nije bila upoznata sa namerama svog muža, niti je nakon monstruoznog zločina znala ko bi mogao biti počinilac, zbog čega joj nije određivan pritvor.

SUPRUGA OTKRILA DŽONIĆA Pravdao odsustvo od kuće u noći kada su ubijeni Đokići

Fejsbuk

 

- Nakon Džonićevog hapšenja, ona je poligrafski testirana. Utvrđeno je da govori istinu i da zaista nije znala ništa o zločinu. Ona je istražiteljima rekla i da su kobne noći obojica njenih sinova Stefan i Milan bili na svojim radnim mestima u Kopnenoj zoni bezbednosti kod Medveđe i u vatrogasnoj stanici u Aleksincu i da ni na koji način nisu mogli da budu u Moravcu, a da se njihovo odsustvo sa posla ne primeti - kaže izvor.

Goran Džonić je i dan nakon ubistva za koje se sumnjiči nastavio da pravi svoj alibi, pa je jednog svog prijatelja sa kojim inače ide u ribolov pozvao na pecanje.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vladimir

02.11.2021 00:22

Ovakav monstrum ne postoji kad je i svoje sinove uvukao u zlocin a znao je da su te noci radili.