SPALILI GA I ZAKOPALI  ZBOG DUGA ZA SEKS? Novi detalji svirepog ubistva Zorana Isailovića (50) u selu Ralja kod Sopota
Foto: Alo.rs

Život košta 700 dinara? Zoran Isailović (50) iz Sopota, kojeg su trojica muškaraca iz Ralje nasmrt pretukla, spalila i bacila u jamu kamenoloma, ubijen je zbog 700, a ne 2.000 dinara kako se sumnjalo! Navodno je dugovao lokalnoj prostitutki Šeherezadi K. za njene usluge, a koja je radila za trojicu osumnjičenih, saznaje Alo!.

Telo nesrećnog Zorana Isailovića pronađeno je pre nekoliko dana u jami kamenoloma zatrpano zemljom. Muškarac je misteriozno nestao 20. marta, a u brzo je utvrđeno da je reč o brutalnom ubistvu. Za zločin su osumnjičeni Alija D. (45), Mihajlo K. (59) i Selimi S. (27) koji je u bekstvu. Najpre se sumnjalo da se Isailović posvađao sa trojkom jer im duguje 2.000 dinara, međutim, istina je drugačija.

Za trećim ubicom se još traga

Nakon što je pronađeno telo, zahvaljujući snimcima sa nadzornih kamera, odmah su uhapšeni Alija D. i Mihajlo K., koji su u policiji priznali zločin, posle čega im je određen pritvor do 30 dana. Međutim, za trećim osumnjičenim se traga jer je, kako se sumnja, odmah posle zločina pobegao u inostranstvo.

- Zoran je kobnog dana došao u Ralju, a zatim je ušao u sukob sa Alijom, Mihajlom i Selimijem. Do rasprave je došlo zbog duga, ali ne od 2.000 dinara, kako se mislilo, već zbog svega 700 dinara. Navodno je dugovao lokalnoj prostitutki Šeherezadi K., čije je usluge koristio. Ona je radila upravo za Aliju, Mihajla i Selimija. Nije imao para da plati, pa su ga ubili, spalili i bacili u kamenolom - navodi izvor blizak istrazi.

SPALILI GA I ZAKOPALI  ZBOG DUGA ZA SEKS? Novi detalji svirepog ubistva Zorana Isailovića (50) u selu Ralja kod Sopota

Foto: Alo.rs

Osumnjičeni Mihajlo K.

Iako se najpre sumnjalo da je reč o sukobu običnih pijanaca, nove informacije ukazuju na mnogo veću tragediju.

Bacili ga u jamu duboku pet metara

Tragovi su ubrzo policiju odveli do kamenoloma i jame, na čijem otkopavanju je bio angažovan buldožer.

- Na pet metara dubine, ispod velike količine zemlje, uočeno je telo u fazi raspadanja i dopola dogorelo. Telo je poslato na Institut za sudsku medicinu, a zatim je utvrđeno da je reč o nestalom Zoranu Isailoviću - kazao je izvor.

- Umotali su ga u dušek i plastiku, a zatim ga spalili. Međutim, pošto telo nisu uspeli da uklone jer nije skroz izgorelo, bacili su ga u jamu - tvrdi naš sagovornik.

SPALILI GA I ZAKOPALI  ZBOG DUGA ZA SEKS? Novi detalji svirepog ubistva Zorana Isailovića (50) u selu Ralja kod Sopota

Foto: Alo.rs

Osumnjičeni Alija D.

Poznanici kažu da je Zoran voleo da popije, ali da nikada nije bio agresivan i da je živeo sam, pošto se davno razveo od supruge.

- Nikada nikoga nije napadao, niti je bio agresivan i bezobrazan. Nije imao dece, ali je imao prijatelje i dobro se slagao s komšijama koji su mu pomagali. Njegovi rođaci su primetili da ga danima nema u njegovoj kući, zbog čega je prijavljen nestanak. Apel je deljen i na društvenim mrežama. Voleo je da popije, ali je radio teške fizičke poslove i izdržavao se - tvrdi jedan od poznanika Zorana Isailovića.

Osumnjičeni za ubistvo su odranije poznati lokalnom stanovništvu.

- Pili su i bili su problematični. Često su se tukli, napadali ljude, krali, a sumnja se da stoje i iza niza pljački koje su se dešavale po kućama u Ralji u prethodnom periodu - kažu meštani.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading