MIKA ALEKSIĆ ŠOKIRAO NA SUĐENJU "Optužbe preuzete iz Zgodne žene"
Alo!/Masanori Jošida

Reditelj Miroslav Mika Aleksić završio je juče iznošenje odbrane u Višem sudu u Beogradu povodom optužbi za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica te škole.
Aleksić je negirao optužbe glumica Ive Ilinčić i Milene Radulović, rekavši da se radi o izmišljenim silovanjima i umetnutim sećanjima.
- Učestvujem u rijalitiju Milene Radulović - poručio je Aleksić.
Optužbe je nazvao „selebriti Milena Radulović“, rekavši da je silovanja izmislila u svoje i u tuđe ime i iskoristila to da postane poznata i priznata glumica.

Milenine optužbe Aleksić je podelio na poglavlja koje je nazvao „Prisilni poljubac“, „Klavir“, „Frižider“, a da je inspiraciju imala u filmovima „Devet i po nedelja“ sa Kim Besinger i „Zgodna žena“ sa Džulijom Roberts.

MIKA ALEKSIĆ ŠOKIRAO NA SUĐENJU

Profimedia

 

Kako kaže, Radulovićeva i on su imali odličan odnos i po njenom odlasku iz studija, u koji je, ističe, često navraćala, pozivala ga je na svoje ispite i predstave, čak je, kaže, bila i u njegovoj kući na Kosmaju.
 - Njena rođena sestra je, posle Mileninog odlaska iz škole, četiri godine pohađala studio, pa kako onda nije bila zabrinuta za njenu bezbednost? - kazao je reditelj.
Prelomni trenutak je, prema njegovom mišljenju, bila premijera Mileninog prvog filma „Balkanska međa“, kada joj je rekao da je svoju ulogu odigrala kao starleta, a da je zatim nastupilo vreme besa i osvete.

MIKA ALEKSIĆ ŠOKIRAO NA SUĐENJU

Foto: Alo.rs

 

Aleksić se osvrnuo i na, kako je rekao, nelogičnosti u optužbama Ive Ilinčić, upitavši zašto je posle navodnog silovanja Iva otišla sa njim u istom taksiju kući.
Optuženi je doneo i dodatnu dokaznu dokumentaciju u kojoj se nalazi i ona iz 2014. o izvesnoj hirurškoj interevenciji. Aleksić je priložio i fotografiju koja navodno prikazuje da u vreme silovanja Radulovićeve nije bio u Beogradu, već u Rimu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading