''BAHATO JE VOZIO KROZ SELO, SVI SU MORALI DA MU SE SKLANJANJU'' Komšije ne biraju reči o porodici masovnog ubice iz Mladenovca
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Osumnjičeni U.B. (21) je uhapšen u selu Grošnica posle skoro devetočasovne potrage u koju je bilo uključeno više od 600 policajaca. Svedočenja porodica povređenih i nastradalh teraju suze na oči, a sada su se za medije oglasile i komšije porodice osumnjičenog. Za njih, kako kažu, nemaju nijednu reč hvale, naročito jer je U.B. pucao i ubijao komšijske pse.

''BAHATO JE VOZIO KROZ SELO, SVI SU MORALI DA MU SE SKLANJANJU'' Komšije ne biraju reči o porodici masovnog ubice iz Mladenovca

Foto: Youtube/Printscreen

 

"ŠTA AKO MOJE DETE BUDE SLEDEĆE" Građani u strahu zbog dva masakra, reči jedne sestre paraju dušu   

"Ljudi su dno dna! Cela porodica - majka, otac, valjda ima i brata i snahu. Dedu koji sa njima živi su stalno maltretirali. Čovek ima preko 80 godina, sam peške šeta, ode od kuće u voćnjake da pobegne od njih. Sramota me je što su iz ovog sela.

Komšija ih je pre nekoliko godina prijavio za pucnjavu, oduzeli su im oružje i vratili posle tri dana. Stalno su pucali, ubijali su komšijske kerove. On je bahato vozio kroz selo, nije mario ko mu ide u susret, svi su morali da mu se sklanjaju, ni sa kim se nije družio u komšiluku", kaže komšija porodice.

"Javljao se kako mu dune, stalno je vozio traktor sa slušalicama u ušima. Nisu se ni sa kim družili u komšiluku. Čula sam noćas oko 10, 11 kola, vozač je odrao gume i to je najverovatnije bio on. Jurcao je gore, dole. Zaspala sam kasnije i komšinica me je oko dva noću zvala da kaže da zaključamo kuću", rekla je komšinica.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading