Prebijeni Srbin u Sutomoru
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram/Serbialive_vesti

- Naime, 9. jula oko 20.30 časova, na šetalištu u Sutomoru lica R.B. (24), iz Bara i A.Ć. (23), državljanin Republike Srbije su, kako se sumnja, fizički napali M.V., državljanina Republike Srbije zadajući mu udarce u predelu glave i tela. Tom prilikom naneli su mu teške telesne povrede, nakon čega su se dali u bekstvo - navodi se u saopštenju UP.

Iz UP su dodali da su R.B. i A.Ć. locirani, te da je o svemu obavešten tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se protiv R.B. i A.Ć. podnese krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda.

- R.B. i A.Ć. su lišeni slobode - zaključuje se u saopštenju UP.

Napadnuti V. M. se oglasio nakon incidenta, a njegovu izjavu prenela je Instagram stranica Serbialive_vesti.

- Pozdrav, tačne su informacije sa lica mesta, od očevidaca kako ste preneli. Napadnut sam sinoć na šetalištu u Sutomoru od strane dva, meni nepoznata, mlađa čoveka koji su bili vidno pod uticajem nekakvih stimulansa i očigledno agresivni. Video sam da se koškaju, kako međusobno, tako i sa prolaznicima nasumično. Videvši to, pokušao sam mirno da ih obiđem i nastavim svoju putanju (pritom nismo imali nikakvu verbalnu komunikaciju),. Međutim, osetio sam snažan udarac u predelu glave (sa leđa) i tada su počeli da udaraju jako i nekontrolisano, bez ikakvog razloga apsolutno, ničim izazvano zaista - naveo je napadnuti mladić i dodao.

- Nos je polomljen, brada mi je zašivena i imam hematome po celoj glavi, osećam se loše i zaista ne mogu da shvatim zašto je ovo učinjeno. Po prirodi nisam konfliktan, naprotiv. Konobari iz obližnjeg kafića su mi pomogli dok nije stigla pomoć. Očevidaca je bilo mnogo, a sve se desilo u špicu između 20 i 21 čas - naveo je muškarac iz Srbije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading