Boris Dražić
Foto: Alo/Društvene mreže

Jedan od njih, nakon što je muškarac iz obližnjeg kafića pritrčao u pomoć Borisu koji je onesvešćen ležao na pločniku dobacio mu je: "Pusti ga neka crkne", piše Blic. 

Prema informacijama koje posedujemo, Boris, poznati veterinar u Bogatiću, miljenik svojih sugrađana, pretučen je jer je hteo da razdvoji pomahnitale nasilnike koji su tukli njegovog rođaka. Kobne noći, između subote i nedelje, njegov rođak posvađao se u kafiću sa grupicom momaka.

- Boris i njegov rođak su sedeli u kafiću, a u jednom trenutku njegov rođak je otišao do toaleta. Pri povratku za sto gde su on i Boris sedeli verbalno se sukobio sa grupom mladića. Sukob je tu završen, međutim pomenuti mladići su sačekali da Boris i on krenu ka kući, a onda su nasrnuli na njih - priča izvor "Blica".

Kako nezvanično saznajemo, Boris je išao ispred svog rođaka, međutim kada je video da su dvojica krenula da ga tuku vratio se i pokušao da ih razdvoji.

- Tada su trojica nasrnula na njega i počela da ga tuku. Boris je pao na pločnik i udario je glavom. Mladić koji je u tom trenutku bio u kafiću i video šta se događa pritrčao je da mu pomogne, međutim jedan od batinaša mu je dobacio: "Pusti ga neka crkne" - kaže izvor "Blica".

Meštani Bogatića u šoku su zbog nasilja koje je pretrpeo Boris i svi se mole za njegov život.

- On je čovek iz čestite porodice, pristojan i miran mladić. Nikoga nikada nije pogledao popreko, niti bilo šta slično tome. On je ugledan veterinar i sa svima je u dobrim odnosima - priča jedan od Borisovih poznanika.

Boris je u bolnicu primljen u teškom stanju, u komi je i lekari mu se bore za život.

Oglasio se i predsednik opštine

Ovi povodom se oglasio i Milan Damnjanović, predsednik Opštine Bogatić.

- Najoštrije osuđujem napad na našeg sugrađanina, uvaženog člana naše lokalne zajednice koji se desio pre dve večeri. Moraju se znati granice u poštovanju ljudskog integriteta, slobode i dostojanstva. Nažalost, svedoci smo toga da postoje individue koje destruktivno ponašanje i svoju agresivnost iskazuju na ovako brutalan način, a to je nešto čemu sve institucije sistema moraju stati na put i to ne samo u ovom slučaju. Neophodno je da se svaki stanovnik naše opštine oseća sigurno i zato pozivam nadležne organe da utvrde sve okolnosti ovog gnusnog čina kako bi se sprečili slični događaji u budućnosti. Imam puno poverenje u njihov rad i verujem da će se u najkraćem roku počinici izvesti pred lice pravde. U ovom trenutku najvažniji je život našeg sugrađanina i zato se svi zajedno pomolimo za njegov što brži oporavak - napisao je Damnjanović na Fejsbuk stranici.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading