Brano Mićunović
Foto: Alo/Privatna arhiva

Crnogorski biznismen Brano Mićunović (69) obišao je danas na godišnjicu pogibije grob Đorđa Božovića Giške u selu Bezjovo u Kučima.

Mićunović je u selu Bezjovo u Kučima upalio sveću na porodičnoj grobnici u kojoj počiva i Giška komadant Srpske garde koji je 15. septembra 1991.godine poginuo na ratištu u Gospiću.

U medijima se retko pojavljuju fotografije Mićunovića.

Brano Mićunović

Privatna arhiva

 

 

 

Na fotografiji koju objavljujemo vidi se da je dosta ostario i skroz posedeo, ali da je i dalje čvrst iako ima skoro sedamdeset godina.

Brano Mićunović svake godine na današnji dan obavezno daje čitulju u kojoj se obraća svom kako kaže poginulom bratu Đorđu, a danas mu je poručio da će slediti njegove puteve i da će to činiti sve dok se ponovo ne sretnu i zagrle.

Brano Mićunović

Privatna arhiva

 

 

- Vrijeme ne liječi, vrijeme svakim svojim danom ređa Tebe u meni - iznova. Svaki dan iznova. Ovozemaljskim putevima pratim i vjerno sledim Tvoje puteve, sve do dana kada ćemo se ponovo sresti i zagrliti kao najrođeniji - kao nekad - piše u čitulji koju je Mićunović objavio. 

Podsetimo nakon pogibije Giška je sahranjen u Beogradu, ali je 2017. godine sestra ispunila njegovu želju i njegove posmrtne ostatke prenela u porodičnu grobnicu u Kučima.  

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading