Niška banja
Foto: Printscreen/Video Plus

Stanovnici Niške Banje i dalje su u šoku zbog ubistva trinaestogodišnjek dečaka, a komšije kažu da su saznali da se tragedija dogodila kada je dečak koji je potegao nož izašao iz kuće i počeo da se "koprca" po putu.

- On je prešao nekih 50 metara i srušio se na asfalt. Udarao je o asfalt i rukama i nogama, valjao se po putu. Komšije su pritrčale nisu mogle da ga savladaju, koliko se koprcao. Jedva su ga držale kad je došla Hitna pomoć i dve doktorke. Kako su mu one prišle, on se umirio - rekao je očevidac koji je želeo da ostane anoniman, piše Telegraf.

Prema njegovim rečima dečak je sve vreme ćutao, nije vikao dok se bacakao po asfaltu, a nije ni odgovorio na pitanje doktorki kako je.

- Posle dolaska doktorica on je sve vreme ležao nepomičan, kao da je mrtav. Stavili su ga na nosila, pa u vozilo Hitne pomoci. Nije se mrdao, ja sam pomislio da je umro", kaže očevidac.

Trebalo bi proveriti i drogu, mnogo mi je čudno ovakvo ponašanje, rekao je jedan od komšija.

BONUS VIDEO

 

@dosije.192 DUŠ(M)ANKA HLADNOKRVNI UBICA - Pravnica krala, likvidirala muža pa zapalila brata! #fypシ゚viral #fypシ #fyp #dušmanka #dosije192 #dosije ♬ Creepy Violins - Apollo Nove

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading