Obrenovac
Foto: Alo/Printscreen/društvene mreže

Radnik obezbeđenja Stevan S. (36), zvani Japanac, brutalno je ubijen ispred diskoteke u Obrenovcu, a zbog njegove smrti potreseni su svi koji ga poznaju. Od njega se opraštaju na društvenim mrežama, a navodno je stradao samo zato što je problematične goste udaljio iz lokala!

Napad se dogodio u noći između subote i nedelje ispred jedne diskoteke u naselju Rojkovac u Obrenovcu. Ispred objekta je došlo do tuče, a zatim je jedan od mladića ispalio pet hitaca u nesrećnog Stevana. Uprkos trudu lekara, preminuo je u Urgentnom centru.

Policija je uhapsila dvojicu muškaraca osumnjičenih za učešće u ubistvu, D. G. (21) potom i V. P. (23), obojicu iz Obrenovca, a za dvojicom se još traga.

- Navodno je grupa mladića pravila probleme u klubu i neprimereno se ponašala. Obezbeđenje je moralo da reaguje i da ih zamoli da napuste objekat. Zatim je došlo do tuče ispred kluba i koškanja, zbog čega je jedan od osumnjičenih izvadio pištolj i upucao Stevana - navodi izvor.

Stevan S. je u kraju poznat kao bajker i mladić koji je obožavao ronjenje, o čemu svedoče njegove brojne fotografije na društvenim mrežama. Ispod njih sada se nižu potresni komentari kojima se njegovi prijatelji opraštaju od njega.

„Bio si pravi primer čojstva i junaštva. U miru počivaj brate“, „Odbijam da shvatim, odbijam da prihvatim, odbijam da razumem da više nisi među nama, neka ti je laka zemlja i počivaj u miru, Mali moj“, „Ne mogu da verujem! Zar on, primer dobrote čovek... Ne mogu da dođem sebi... Ljudina, mnogo dobar dečko, strašno... Nek mu je laka crna zemlja!“, nizali su se komentari.

Utvrđuju se okolnosti ovog stravičnog događaja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading