Ruskinja Batine povrede
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

Pre dva dana ona je na svom Instagramu objavila fotografije svojih povreda, po celom telu, naglasivši da ju je pretukao Stefan sa kojim se zabavljala, kao i da joj je uzeo pasoš i svu ušteđevinu, a nju ostavio bez ičega.

Prethodne noći ona je u svojim "storijima" istakla da kobnog dana njen dečko nikako nije hteo da prestane sa iživljavanjem.

- Sećam se da sam ležala na podu i vrištala. Molila sam ga na tri jezika da prestane i govorila da ga volim - navela je A.R.

Za mladićem je raspisana potraga, a mlada Ruskinja kaže da je svaki dan od tada provela u policiji i po bolnicama.

U poslednjim objavama, tinejdžerka je rekla da ima probleme sa spavanjem i halucinacijama.

- Sada sam prvi put popila tablete za spavanje, ali ne pomažu. Javljaju mi se halucinacije. Sada treba da spavam bez Stefana. Znam da je ludo, ali nedostaje mi. Jako je teško sve. Veoma sam uplašena, ali se trudim da ostanem pozitivna. Samo želim da opet budem srećna. Radila sam kao dadilja oko godinu dana i imala sam novca, a on je stalno pozajmljivao od mene i nikada mi nije vratio, kao što je uzeo i moju ušteđevinu, još kada mi je prvi put izbacio stvari napolje, dok sam bila na poslu - ističe Ruskinja u očaju.

Ruskinja Batine povrede

Printscreen/Instagram

 

Podsetimo, S.M. je 4. decembra u jutarnjim satima, dok su devojka iz Rusije i on bili u iznajmljenom stanu, u alkoholisanom stanju, fizički nasrnuo na nju.

- Prilikom uzimanja izjave, kako se saznaje, devojka nije znala kako se osumnjičeni preziva i dala je pogrešnu adresu gde su živeli - kaže izvor upoznat sa slučajem za Informer.

- Za njim je raspisana potraga i više patrola policije i inspektori su bili na adresi, ali niko nije otvarao vrata stana - dodao je izvor.

Opsežna istraga utvrdiće sve detalje ovog slučaja.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading