Ruskinja Batine povrede
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

Naime, osumnjičeni S.M.  i A.C. su pre kritičnog događaja dva meseca bili u emotivnoj vezi, u kom periodu su i živeli zajedno na istoj adresi, ali imajući u vidu da je članom 4. Porodičnog zakona propisano da je vanbračna zajednica trajnija zajednica života žene i muškarca, između kojih nema bračnih smetnji, te da u konkretnom slučaju ne postoji dovoljan vremenski kontinuitet, to se isti ne mogu smatrati vanbračnim partnerima, odnosno članovima porodice u smislu člana 112. tačka 28 i člana 194. Krivičnog zakonika.

Nasilje

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu od strane policijskih službenika raspisana je potraga za osumnjičenim S.M. te je po javljanju osumnjičenog u PS istom  od strane dežurnog javnog tužioca određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati.

-Prilikom saslušanja pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu dana 08.12.2023. godine osumnjičeni S.M.  je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu i negirao izvršenje predmetnog krivičnog dela, nakon čega je podnet predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu, sudiji za prethodni postupak za određivanje pritvora prema osumnjičenom S.M., a na osnovu člana 211. stav 1. tačka 1 i tačka 2 Zakonika o krivičnom postupku,  jer postoje druge okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

U daljem toku dokaznog postupka ovo tužilaštvo će ispitati oštećenu A.C., kao i druge potencijalne svedoka, narediti sudsko-medicinsko veštačenje na okolnost vrste i težine povreda koje je oštećena zadobila kritičnom prilikom, kao i  na okolnost mehanizma nastanka istih, te će nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja biti doneta odluka o daljem postupanju.

Ova  devojka objavila je fotografije na svom Instagram profilu na kojima se vide sve povrede koje joj je osumnjičeni mladić naneo.

Hematome ispod očiju, na rukama i leđima. Posekotine na usni, a od modrica su joj i oči zatvorene. Kapci na očima su joj natekli.

Ispod tih fotografija ona je objavila i kratak opis.

"Moj bivši dečko je ovo uradio. Bacio mi je pasoše i izvod iz matične knjige rođenih. Maltretirao me je i tukao, pretio mi je. Uzeo mi je svu moju ušteđevinu. Razbio mi je dva mobilna telefona. Imam rane na glavi. Ostavio me je bez posla i bukvalno svega. Nemam načina da napustim zemlju. Nikada ti neću oprostiti S.", napisala je ona.

 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading