Preševo
Foto: Alo/Alo/Privatna arhiva

Piše: Enis Sadiku

J.V. (30), koja je upucana sinoć nadeleko do naplatne rampe u Preševu, ranjena je pred saobraćajnim policajcima, koji su nju i partnera I.B. (52) zaustavili zbog prekršaja, saznaje Alo!

- Dok mu je policajac uručivao zapisnik, devojka je iskoristila priliku da izađe iz autobila i krenula da trči. U tom trenutku, on je uzeo pištolj tetejac, i pogodio je sa dva metka od kojih je jedan ženu ustrelio u leđa, a drugi u vrat. Nakonn toga muškarac ke sebi ispalio metak u glavu – otkriva izvor blizak slučaju za Alo!

Tokom noći, žena je prebačena u UKC Niš i operisana je.

- Pacijentkinja V.J. (30) dovezena u UC UKC Niš, pola sata posle ponoći, u pratnji ekipe Hitne pomoći Vranje, a zbog rana zadobijenih vatrenim oružjem. 
Nakon pregleda, primarnog zbrinjavanja i radiološke i laboratorijske  dijagnostike, utvrđene su povrede traheje, vratnih pršljenova i inkluzija vazduha u grudnu duplju, kao i kontuziona povreda pluća na levoj strani, saopšteno je iz UKC Niš. Pacijentkinja je odmah hirurški zbrinuta u operacionoj sali Urgentnog centra, nakon čega je hospitalizovana na Klinici za intenzivnu negu UKC Niš - saopštili su iz UKC Niš.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading