Naplatna rampa u Preševu
Foto: Printscreen/Video Plus

Pišu: E. Han - N. Popović

Albanac Beamin I. (52) iz Tetova je 7.marta oko 21.30 sati kod naplatne rampe Preševo pucao u bivšu emotivnu partnerku J. V. (30) iz Trstenika i naneo joj teške povrede, a onda je presudio sebi hicem u glavu. Nesrećna žena je mesecima unazad strahovala za svoj život, nije izlazila iz kuće i plašila se svih ljudi! Nažalost, monstrum je ipak došao po nju i počinio stravičan zločin! 

Kako smo ranije pisali, pucnjava se odigrala pred saobraćajnim policajcima koji su ih zaustavili zbog prekršaja.

Kobne večeri Beamin je došao u Veliku Drenovu kod Trstenika i naterao J. V. da pođe s njim uz pretnju pištoljem, ali su ih saobraćajci zaustavili kod naplatne rampe Preševo zbog prekršaja.

- On se dovezao iz Makedonije u kuću J. V. koja je živela sa majkom. Tada je u devojku uperio pištolj „tetejac” i primorao je da sedne u njegova kola. Kada ih je kod naplatne rampe zaustavila saobraćajna policija, ona je iskoristila priliku dok je policajac pisao zapisnik i istrčala iz kola kako bi pobegla od Beamina. On je tada krenuo za njom i ustrelio je s dva metka u leđa i u vrat, a odmah zatim je sebi pucao u glavu - opisuje za Alo! izvor blizak slučaju.

Prema rečima našeg izvora, nesrećna J. V. je gotovo predosetila krvoproliće, a od njega je strahovala duži vremenski period.

- Kao da je predosetila krvoproliće, zato se krila od svih! Toliko je bila uplašena za svoj život, da poslednjih mesec dana nije izlazila iz kuće. Plašila se da izađe na ulicu, osvrtala se i oduzela bi se od straha ako bi joj neko prišao. Mnogi su mislili da je u teškoj paranoji, ali njena strepnja se, nažalost, pokazala kao tačna, jer ju je monstrum ipak našao i došao po nju. Ona se sklonila od njega, ali nije uspela da se zaštiti - kaže izvor za Alo!

Ilegalno prešao granicu?

Kako dodaje naš sagovornik, Albanac je imao zabranu prilaska žrtvi jer je duže vreme bio prema njoj nasilan.

- On je nekoliko puta nakon raskida dolazio kod nje i pretukao je, preteći da će je ubiti. Ona je sve to prijavila policiji i on je dobio meru zabrane prilaska. Takođe, zabranjeno mu je i da ulazi u Republiku Srbiju - otkriva za Alo! izvor blizak slučaju.

Prema našim informacijama, sumnja se da je kobne večeri u četvrtak Beamin I. ilegalno prešao srpsku granicu kako bi otišao po bivšu partnerku u Veliku Drenovu.

Inače, nasilni Albanac imao je i švajcarski i makedonski pasoš.Podsetimo, Beamin I. je ostao mrtav na licu mesta, a devojku je ekipa Hitne pomoći dovezla u UKC Niš u teškom stanju.

- Pacijentkinja je dovezena pola sata posle ponoći zbog rana zadobijenih vatrenim oružjem. Nakon pregleda, primarnog zbrinjavanja i radiološke i laboratorijske dijagnostike, utvrđene su povrede dušnika, vratnih pršljenova i inkluzija vazduha u grudnu duplju, kao i kontuziona povreda pluća na levoj strani. Ona je odmah operisana i sada je smeštena na odeljenju intenzivne nege - saopšteno je iz UKC Niš.

Prisiljavao je da živi u Makedoniji

Prema našim saznanjima, ranjena devojka iza sebe ima jedan brak i dvoje dece, a Beamin I. joj je bio novi partner kojeg je upoznala u Švajcarskoj pre tri godine.

- Kada su se vratili u Srbiju, preselili su se u Vrnjačku Banju. Imala je često probleme s njim, on ju je prisiljavao da s njim živi u Makedoniji. Zbog tog pritiska ona je odlučila da se preseli u majčinu kuću u Velikoj Drenovi i da ga napusti. On tu nije stao, pa je u četvrtak došao kod nje da bi je na silu odvukao u Makedoniju, u kojoj je živeo - objašnjava naš izvor.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading