Padinska skela
Foto: Alo/Foto: Printskrin

Trojica osumnjičenih za brutalno iživljavanje nad nesrećnim penzionerom u Kazneno popravnom zavodu Padinska Skela su mladi momci, Saša Stanković (20), Dalibor Petrović (22) i Srećko Stefanović (20), koji je na svojim društvenim mrežama redovno delio nasilne sadržaje, a među objavama postoji i fotografija na kojoj nag pozira sa još dvojicom muškaraca u krevetu.

Inače, trojica osumnjičenih našli su se iza rešetaka, kako smo već pisali, zbog kazni za prekršaje koje nisu platili.

Sudeći po fotografijama i videima koje je osumnjičeni Srećko kačio na svoje profile na društvenim mrežama, radi se o bahatom mladiću koji veliča nasilje i mafiju.

Dvadesetogodišnji Srećko na svom profilu redovno je delio objave jezivih natpisa i pretnji, pored fotografisanja ispred policijskog automobila u stilu pokazivanja sile i brze vožnje, kao i fotografija na kojima je u prvom planu isticanje zlatne kajle u stilu velikih mafijaša iz devedesetih, postoje i one na kojima pozira u krevetu sa još dvojicom muškaraca i flašom alkoholnog pića u rukama.

Padinska skela

Foto: Printskrin

 

Njih trojica fotografisali su se u krevetu u ležećem položaju, bez ičega na gornjem delu tela, s tim da su pokriveni ćebetom, pa se ostatak tela i ne vidi. Međutim, dok je Srećko na ovoj fotografiji pozirao sa flašom alkoholnog pića u rukama, dvojica mladića sa njegove leve i desne strane pripijeni su uz Srećka, a na licima im je zadovoljan osmeh.

- 99% sam dobra osoba, ne diraj me da ne bi morao da vidiš onih 1% - navodi se u jednoj Srećkovoj objavi, a uz ove reči ide video na kom se vidu mladić sa fantomkom na glavi kako iz gepeka automobila vadi bejzbol palicu, spreman da je upotrebi.

Inače, Srećko se našao u Padinskoj Skeli zbog saobraćajnih prekršaja, kada je osuđen na 370 dana zatvora, a sada se, zajedno sa Sašom Stevanovićem i Daliborom Petrovićem sumnjići za teško ubistvo penzionera iz Mladenovca, Stanimira Brajkovića (74). Osumnjičeni su sa žrtvom delili ćeliju u Padinskoj skeli.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading