Nastradala trudnica
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Oko 21 sat sinoć njihov automobil sleteo je sa puta. Hitna pomoć je odmah stigla, kao i policija.

Mlada trudnica je preminula na licu mesta, dok je Sveta podlegao povredama u bolnici uprkos teškoj borbi lekara da mu spasu život.

Automobil je bio toliko smrskan da su vatrogasci morali da seku lim kako bi ovo dvoje mladih izvukli iz auta. Najverovatniji uzrok nesreće je gubitak kontrole nad vozilom.

Osnovno javno tužilaštvo u Negotinu naložilo je obdukciju i toksikološki nalaz kako bi se bliže odredio uzrok nesreće.

- Moja ćerka i njen dečko su sinoć uzeli od nekoga auto i išli po selu, a onda su udarili u banderu. Moja Andrea je poginula na licu mesta, a Sveta je bio u komi. Odvezli su ga u Hitnu pomoći, ali mu nije bilo spasa - kaže za Informer neutešni Žika Romanović, otac poginule devojke.

On kaže da je Andrea bila u sedmom mesecu trudnoće i da je trebala da rodi devojčicu.

- Zaljubila se u njega. Nisam bio za tu vezu, bilo je tu svašta, ali ona nije htela da me sluša. Napustila je školu u drugom srednje i radila je kao konobarica. Nismo mogli da je sprečimo. Nije bila punoletna. Trebala je 4. marta iduće godine da napuni 18 godina - priča Žika koji sa suprugom čeka nalaz obdukcije za ćerku.

Andrea mu je, kaže, ćerka iz trećeg braka, a iz te veze ima i mlađu ćerku.

Prema priči njihove rođake, Andrea i Sveta su išli zajedno u Osnovnu školu, i još tada su se zavoleli.

-Bili su nerazdvojni, družili se, a zvanično su počeli da se zabavljaju pre četiri godine. Radovali su se bebi neopisivo. Andrea je iz obližnjeg sela Bukovče. Do nedavno je radila u kafiću Njih dvoje su juče bili kod njenih i vraćali su se kući - kaže nam rođaka.

Svetu život nije mazio. On je živeo u hraniteljskoj porodici u Kobišnici.

-Srećom, ljudi koji su mu bili hranitelji su divni. Oni imaju stan u Negotinu i sada žive tamo. Kuću u Kobišnici ostavili su Sveti i on je sa Andreom u njoj živeo. Ogromna, neopisiva tuga. Voleli su se i slagali kao niko u selu. Sveta je radio gde god bi našao posao, sekao drva, pomagao u poljskim radovima, svuda je išao gde god bi mogao da zaradi koji dinar. Bio je zaista vredan, a ljubav i očekivanje bebe su ga još više podsticali da ide u nadnice - kaže nam rođaka.

Po njenim rečima, selo je zavijeno u crno. Andrea je bila lepa, kaže rođaka, kao anđeo a tako se i ponašala. Svi su u šoku, neverici, neopisivoj tuzi za izgubljenim mladim životima i još nerođenom bebom.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading