ČLAN ''KEKINE GRUPE'' SPROVEDEN U PRITVOR Brazil ga isporučio po srpskoj poternici
Foto: Youtube/Printscreen

Međutim, prema nekim informacijama Brazilci su mu sudili za trgovinu drogom i dok se nije završio taj postupak i izdržao kaznu, nisu ga prebacivali u Srbiju.

ŽIVOPISNI DETALJI SKRIVANJA KEKINOG ČOVEKA NEBOJŠE RAKIĆA Živeo sa Brazilkom pod lažnim imenom, izrešetao ljude sa 59 metaka, pa otvorio restoran i salon automobila

Za Rakićem je sve vreme bila raspisana međunarodna poternica i na snazi rešenje o određivanju pritvora iz 2008. godine zbog opasnosti od bekstva, tako da je po dolasku u Srbiju automatski prebačen u Centralni zatvor u Beogradu.

ČLAN ''KEKINE GRUPE'' SPROVEDEN U PRITVOR Brazil ga isporučio po srpskoj poternici

Nebojša Rakić/Printscreen

 

Rakića, kako saznaju Novosti Više tužilaštvo u Beogradu tereti za teško ubistvo i nedozvoljeno nošenje oružja.

Kako se sumnja on je u martu 2008. godine iz automatske puške ispalio 59 metaka i ubio Milovanovića, a ranio njegovog kuma Vlahovića. Veruje se da je razlog te pucnjave bio novčani dug, koji je navodno Rakić imao prema njima.

Navodno ih je pozvao i rekao da dođu u Vrčin da im da pare, a pričalo se da je cifra narasla na više desetina hiljada evra zbog zelenaške kamate. Kad su bili pred kućom, gde im je rečeno da dođu, zasuli su ih rafali iz automata. Vlahović, koji je vozio uspeo je da odjuri i Milovanovića preveze u Urgentni centar, gde je preminuo.

I Vlahović se u javnosti tada pominjao kao član ''Kekine grupe'' i imao je dosije u policiji. Nadimak mu je bio Rambo, a dovodio se u vezu sa nekim razbojništvima, pokušajima ubistva, reketom... Navodno se pre te pucnjave bio povukao i sa kumom Milovanovićem držao pekaru.

Za Rakića se tada pričalo da je ozbiljan kockar i da mnogima duguje pare.

Protiv njega su podnošene brojne krivične i prekršajne prijave ali nije osuđivan.

Posle ubistva Milovanovića pobegao je u Brazil, gde je po srpskoj poternici uhapšen 2009. godine. Mediji su tada pisali da je u Brazilu kristio lažno ime Edin Lipa, držao restoran "Stranac" u mestu Sao Visente i salon automobila u mestu Praia Grande.

Navodno je živeo sa Brazilkom sa kojom ima ćerku.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading