NAŠAO UTOPLJENU DEVOJČICU I POČEO DA ČUJE GLASOVE Horor ostrvo sa glavama lutaka krije sablasnu tajnu, a turisti ne znajući, oduševljeno dolaze na mesto velike nesreće (VIDEO)

Ostrvo lutaka koje se nalazi u blizini Meksiko sitija u Meksiku, deluje kao iz horor filma.

lutka
lutka, Foto: lutka

Ostrvo lutaka koje se nalazi u blizini Meksiko sitija u Meksiku, deluje kao iz horor filma. Razlog ostavljanja lutaka ima strašnu i prošlost.


Ovo ostrvo je nekada pripadalo čoveku Hulian Santana Bareru koji je bio usamljenik. Prema legendi on je video utopljenu devojčicu a pored nje i lutku. Pretpostavljajući da lutka pripada devojčici u znak poštovanja i sećanja na nju obesio je lutku na svom ostrvu.

Legenda kaže da je posle toga počeo da čuje šapate, korake i dozivanja. U strahu da ga progoni duh preminule devojčice vozio se po nekoliko kilometara do civilizacije, kupovao lutke i kačio ih kako bi umirio duh devojčice. Narednih 50. godina je kačio lutke na drveća. Kada je umro našli su njegovo telo, prema legendi, na istom mestu gde se i devojčica utopila.

Da li biste posetili ovakvo mesto?

Ukupan broj glasova: 120

  • Da: 17% (20)
  • Ne: 72% (86)
  • Ne znam: 5% (6)
  • Možda: 7% (8)

Ostrvo je postalo popularno turističko mesto i poseti ga nekoliko hiljada ljudi noseći lutke i kačeći ih na lokalna drveća.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi