NAROD BESAN "Šaljivdžija" izvređao baku i razbio joj korpe sa voćem koje je prodavala, žena u suzama preklinjala da stane (VIDEO)
Foto: Printscreen

Mladić je snimio kako je prvo uvredio ženu, a zatim joj razbio kutije i korpe sa povrćem i voćem koje je htela da proda.

Na kraju video-snimka, penzionerka plače i pokušava od nasilnika da otkrije razlog takve okrutnosti, ali kao odgovor ponovo čuje psovke.

 

 

Isti mladić. 2020. godine, razbio je boce u jednoj prodavnici.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
dejan

19.08.2021 02:01

gledao sam 23 puta snimak i plakao svaki puta. kako moze seljacina retardirana baki tako da radi, samo sto nije zaplaka on zivotinja je vredja i napda unistaje i ono malo sto ima jadnica. nisam vernik, ali, da Bog dao pa mu se sve to vratilo u zivotu, da ga murija hoce uhvatiti i zviznuti malo preko rebara i u zatvor da se opameti, seljacina jedna neotesana, dje mozes onako nesto uraditi. seljacina nevdijena ni na nasim prostorima nema takvih

Ljiba

19.08.2021 21:32

Roditelji ili staratelji ili ko već ovog mladića su sigurno preponosni kako su ga lepo vaspitali i odgajili !!! Strašno

Bekrija

20.08.2021 14:53

Da sam ga kojim slucajem video da to radi,svaku bi mu kosku doktori sastavljali.Tuga jedna sta uradi necijoj baki.Samo jedna terapija kod mene i vratio bi se on na fabricka podesavanja!