AKO NISTE ZNALI Na osnovu linija sa dlanova možete otkriti kakav će vam biti odnos sa partnerom
Foto: Alo.rs

Hiromantija, veština koja predviđa budućnost osobe na osnovu čitanja linija sa dlanova, poznata je još iz antičkih vremena.

Verovalo se da nam je Bog zapisao sudbinu na rukama.

Danas, astrolozi koriste ove linije kako bi nam otkrili šta je budućnost spremila za nas.

One otkrivaju i kakav će biti naš ljubavni život.

Pratite sledeće korake da biste saznali ponešto o vašem odnosu sa partnerom.

Spojite dlanove

Spojite dlanove kao na slici.Neka vam šake i zglobovi budu sastavljeni tako da se linije na dlanovima spoje i formiraju oblik sličan čamcu.

Tumačenje rezultata

Na osnovu oblika istaknutih linija, saznajte kojoj grupi pripadate.

Linije su u istoj ravni

Pažljivo donosite odluke.Promišljeni ste i dobro organizovani u životu.Znači da u ljubavi birate one kojima će vaš razum i vaša okolina biti zadovoljni. Nećete dozvoliti da u bračne vode uplovite sa nekim ko nije društveno prihvatljiv niti je osoba koja voli iznenađenja.Volite stabilnost, poverenje i sigurnost.Uvek dobro razmislite pre nego što bilo šta kažete i uradite.

Viša linija na desnom dlanu

Vi ste inteligentni i zreli za svoje godine.Upečatljivi ste i šarmantni.Imate potrebu za starijim partnerima ili onima koji imaju mnogo više iskustva od vas.Volite osobe od kojih možete da učite, jer ste i sami iznad svojih vršnjaka, pa vas njihovo društvo mnogo manje inspiriše.U starijim osobama vidite adekvatne sagovornike i partnere za život.

Viša linija na levom dlanu

Vi ste strastvena osoba i vaša ljubav ne poznaje granice.Vi ćete svog životnog saputnika voleti bezrezervno.Nezavisni ste, pa je vaša ljubav najiskrenija i najčistija.Zbog impulsivne prirode, vrlo je verovatno da će vam se životni partner "desiti" neočekivano i da ćete se venčati u prvom naletu strasti, iznenada, na zaprepašćenje okoline.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading