žena
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Snovi su i dalje nedokučivi i izazivaju veliku pažnju i interesovanje. Proučavaju se i analiziraju, odnosno tumače snovi kako bi se se shvatilo šta nam to podsvest poručuje.

Određeni snovi reflektuju naše brige i probleme, ono što nam zaokuplja misli, dok nam poneki mogu naslutiti šta nas čeka u budućnosti. Veliki uticaj na njihovu sadržinu imaju dani u kojima ih sanjamo. Evo na koje treba posebno da obratite pažnju:

Snovi između ponedeljka i utorka

Ovo su snovi upozorenja bilo da je u pitanju dobro ili loše. Ukazuju na verovatnoću da se nešto može dogoditi kako biste bili spremni.

Snovi između utorka i srede

Ovi snovi uglavnom nose potencijal da nam otkriju šta će se dogoditi, tj. da nam daju suptilni nagoveštaj o tome. Obratite pažnju na snove koji su vam se više puta ponovili.

Snovi između srede i četvrtka

Ovo su snovi sa složenim tumačenjem. U takvim periodima Univerzum komunicira sa nama putem zagonetki, tako da ćete morati da pokušate da ih rešite. Važno je da verujete svojoj intuiciji.

Snovi između četvrtka i petka

Ezoteričari veruju da više od dve trećine snova koji mogu da predvide budućnost sanjamo upravo u noći zimeđu četvrtka i petka. Ovo je veoma važan dan za one koji vole da u snovima traže odgovore na životna pitanja. Možda ćete dobiti upozorenje ili signal da idete u dobrom smeru.

Snovi između petka i subote

U nekim slučajevima, ovi snovi mogu da objasne šta se već dogodilo ranije. Na primer, raskinuli ste sa voljenom osobom, ali ne zmate čijom se krivicom to dogodilo. U snu možete dobiti odgovor na pitanje. Ovde je glavna stvar da obratite pažnju ne na ono što ste videli u snu, nego na ono kako ste se osećali u tom trenutku, piše Sense.

Snovi između subote i nedelje

Ovi snovi mogu ukazivati na vašu budućnost. Oni to ne predviđaju tačno, već ukazuju na to šta vam se može dogoditi u datoj situaciji, odnosno ako ništa ne promenite.

Snovi između nedelje i ponedeljka

Tokom ove noći mnogi često vide snažne snove koji se ne tiču njih samih, već nekog drugog. Ovakve snove karakteriše retkost, tačnije ne javljaju se često. Ako ove noći u snu vidite bliskog prijatelja, rođaka ili partnera, to može ukazivati na to da Univerzum preko vas pokušava da ih upozori na približavanje problema ili pak sreće.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading