NIKO NEMA PREDSTAVU ČEMU SLUŽI CRVENI LAMPION ZA JELKU Iznenadićete se kad saznate da ova svetiljka zapravo ima posebnu svrhu
Foto: Shutterstock

Da li ste primetili da kad ukrašavate jelku ili kuću za predstojeće praznike, obično postoje jedna ili dve lampice koje tvrdoglavo odbijaju da zasvetle? Ne izgledaju polomljeno niti pregorelo, ali iz nekog razloga se ne pale? Pa tako, bele lampice raspoređene po jelci samo delimično sijaju. U tom slučaju retko ko se seti da uzme rezervnu i zameni onu koja ne radi. Velika greška! 

Tiktokerka po imenu "VizNelli" savetuje da pogledate u kutiju u kojoj su lampice bile upakovane. Najverovatnije ćete u njoj naći jednu rezervnu, pomalo neobičnog izgleda. Odmah ćete uočiti da ova "bonus" lampica obično dolazi u crvenoj boji, za razliku od ostalih koje su bele.

Međutim, ova crvena svetiljka zapravo ima veoma posebnu svrhu i ljudi su šokirani kad im je tiktokerka otkrila čemu ona služi. Jednu lampicu koja ne radi zamenite ovom rezervnom i posmatrajte magiju. 

Lampice koje koje svetle ujednačeno odjednom će početi da blinkaju! Ova rezervna crvena svetiljka zapravo služi da promeni ceo sistem rada lampica i izazove njihove treperenje! Pogledajte video u kom je "VizNelli" sve objasnila.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading