čuvar plaže
Foto: Printscreen/Printscreen

Zakupac Rocki Beacha u Utjehi u Baru Dragan Đurović najavio je u ponedeljak, 7. avgusta, da je svaki gost dobrodošao da nosi hidžab na svom delu plaže Utjeha, ali ne i na bazenima na kojima postoji tabla da se kupanje u odeća nije dozvoljena zbog higijenskih razloga i otpora njegovih gostiju. On je govorio o snimku koji je objavljen na društvenim mrežama na kojem se vidi kako juri ljude.

„Već 22 godine vodim kafanu u Mrkojevićima, gde je stanovništvo 100 odsto muslimansko, a 89 odsto mojih gostiju su muslimani iz dijaspore, sa kojima sam u izuzetnim odnosima. Ne držim svinjetinu tako da gosti mogu da budu sigurni šta jedu.Odrastao sam u kafani gde su tri svete vere i svi dobro znaju moj odnos prema muslimanima. Svaki gost je dobrodošao u hidžabu na mom delu plaže Utjeha, ali ne i na bazenima gde postoji je znak koji kaže da kupanje u odeći nije dozvoljeno zbog higijenskih razloga i otpora mojih gostiju.

Dobavljač ležaljki me obavestio da neki gosti ne žele da prihvate kućni red. Kao dobar domaćin, trudio sam se da objasnio im sve, bezuspešno. Predstavio sam se i dozvolio im da me snime, ali su umesto moje izjave isečili snimak i napravili da izgleda kao da mrzim muslimane“, rekao je Đurović za Radio Bar.

On je dodao da je čoveka koji je postavio snimak prijavio policiji i rekao da će uslediti krivična prijava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

"Nisam znao da će zloupotrebiti snimak, ali policija će sve ispitati. Moj odnos prema tri vere se nikada neće promeniti dok sam ja živ. Interesuje me osoba, a ne verska pripadnost. Opraštam svima koji je mene i moje prezime prozvao bez ikakvog razloga“, rekao je Đurović, pišu Vijesti.me.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading