AKO NEMATE PLOČICE NA STOMAKU, NE MOŽETE DA SE ZAPOSLITE Pravilo razbesnelo ljude, komentari oprečni
Foto: Shutterstock

Poslodavci imaju raznorazne trikove koji im pomažu da naprave nepogrešiv izbor kandidata za radno mesto. Tako su direktori milionskih kompanija pre nekoliko dana otkrili kako koriste kafu da bi testirali one koje intervjuišu za posao, a sada je glavna tema neobično "pravilo". Doneo ga da je prodavac automobila Endi Eliot koji je na mrežama pokrenuo oprečne komentare.

On kaže da od svojih zaposlenih zahteva črvste trbušnjake. U suprotnom, ne mogu da rade za njega. "Pločice ili si otpušten - to govorim celom svom timu. Ako nemate savršene trbušne pločice, ne radite za nas", kaže 43-godišnjak koji redovno trenira. On dodaje da ima visoke standarde i želi da proveri da li njegovi zaposleni znaju šta su rutina i disciplina.

"To se zove standard. Neki su rekli da bi tužili svoju kompaniju ako bi im šef rekao da moraju da imaju pločice. Znam, ali onda posao kod mene nije za vas", dodao je. Njegov način razmišljanja naišao je na brojne kritike. Javio se čak i bivši američki marinac koji je istakao da nikada nije imao savršene trbušnjake.

"Pravi profesionalci moraju da budu pametni, zdravi, jaki, odani, hrabri i u neverovatnoj formi. Ali niko od nas nije imao savršene pločice na stomaku", napisao je, dok je bilo i onih koji su podržali Endijev stav. "Čovek ovde samo govori o disciplini, što apsolutno podržavam", pisali su mnogi. Pogledajte snimak Endija Eliota:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading