žena beži iz bolnice
Foto: Printscreen/Youtube.com/A Haber

Jedna strana državljanka koja je prošla plastičnu operaciju u privatnoj klinici u Istanbulu, u Turskoj, navodno je pokušala da pobegne iz bolnice dok je još bila mamurna od anestezije, kako bi izbegla plaćanje računa, piše kurir.rs

Žena, čije ime nije otkriveno, još uvek je imala zavoje na glavi i nosila bolničku spavaćicu kada je zaustavljena u poslednjem trenutku.

Sve se odigralo 7. februara uveče, kada su lekari i medicinske sestre uspeli da zaustave pacijentkinju koja je pokušavala da pobegne.

Turski mediji izveštavaju da je žena bila upoznata sa cenom bolničkih usluga pre operacije i da je pristala na nju, ali je ipak pokušala da pobegne kada je došla sebi nakon anestezije.

Nakon što su je probudili nakon operacije, žena je i dalje bila pod uticajem anestezije i pokušala je da napusti bolnicu kako ne bi platila uslugu, iako je još uvek imala drenove.

U trenutku bekstva, navodno je žena i dalje imala drenove i bila obučena u bolničku spavaćicu. Kada su je lekari zaustavili, ona je navodno počela da ih psuje i fizički napada, nakon čega su je obuzdali pripadnici obezbeđenja.

Nije poznato da li je zadržana na klinici i kako se ovaj bizaran slučaj završio.

Pogledajte kako je slučaj izgledao u videu ispod: 

BONUS VIDEO

@alo_portal Koja rečenica najbolje opisuje vaše trenutno stanje? 😄 #alo #alodnevnenovine #fypシ゚viral #fypシ #fy #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading