MOĆNA ZVEZDA Centarfor se raspucao
FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je savladala Arđeš u trećoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Austriji.

Sigurnom igrom crveno-beli su došli do nove pobede, strelac prvog gola bio je Veljko Nikolić, dok je mrežu Rumuna dva puta pogađao Nikola Krstović.  

Posed lopte i inicijativa dali su plodove već u 14. minutu. Akciju je sa svoje polovine započeo Eraković, dodao do Nikolića koji je sa sredine terena poslao dijagonalu ka Falku. Italijan je povukao loptu nekoliko metara, a zatim proigrao Bakajoka koji se ubacio po desnoj strani i iz prve centrirao ka Sanogu, koji je propustio loptu do Nikolića. Sjajno je mladi vezista na desetak metara od gola prevario jednog defanzivca gostiju i levom nogom pogodio mrežu – 1:0.

Sanogo je u 62. minutu sa centra uputio loptu ka Nikoliću koji je prosledio pas ka Stankoviću. Lopta se odbila do Krstovića, koji je sa nešto manje od 20 metara snažnim udarcem poslao loptu u donji desni ugao Arđešovog gola – 2:0.

Izvanredna kombinacija Crvene zvezde u 89.minutu. Pankov je poslao dugu loptu ka Vukanoviću koji je glavom vratio do Degeneka. Zvezdin štoper je odigrao dupli pas sa Krstičićem, a onda fenomenalno proigrao Vukanovića koji se ubacio po levoj strani, ušao u šesnaesterac, sjajno dodao za Krstovića koji je na oko 12 metara od gola prihvatio loptu i plasirao je u mrežu – 3:0.

Crvena zvezda – Arđeš 3:0 (1:0)

Strelci: Nikolić u 14. i Krstović u 62. i 89.minutu za Crvenu zvezdu

Crvena zvezda: Borjan (od 69. Gordić), Bakajoko (od 69. Srnić), Eraković (od 69. Pankov), Degenek, Rodić, (od 69. Babić), Sanogo (od 69. Krstičić), Kanga (od 46. Stanković), Nikolić (od 69. Petrović), Falko (od 46.Vukanović), Gavrić (od 69. Lazetić), Pavkov (od 46. Krstović).

Arđeš: Greab, Tofan, Turda, Boldor, Musat, Meza, Serban, Palic, Viana, Tanase, Lupeta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading