"DELIJE" U TRANSU Moćna najava iz kluba: Biće ovo najbolji prelazni rok
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Ligi šampiona ćemo se susresti sa ekipama koji su mnogo skuplja od nas. Mi smo uspevali da se sudarimo sa timovima sa više finansijske moći i bili smo tu negde. Želimo da imamo brzu i mladu ekipu, jer nas tamo očekuju timovi koji su jako fizički kvalitetni i hoćemo da budemo konkurentni u tim segmentima. Uz dobrog trenrera, dobru taktiku i naše kvalitete, mislim da možemo da napravimo iskorak kada je u pitanju Liga šampiona - kazao je Mitar Mrkela u intervjuu za "Meridian Sport".

MAĐIONIČAR IZ SRBOBRANA PIŠE ISTORIJU NA "MARAKANI" Aleksandar Katai za Alo! o pozivu u reprezentaciju, prvoj Ligi šampiona sa Zvezdom, Vaskrsu u rodnom gradu...

Nastavio je u istom ritmu.

- Mislim da će nam biti lakše. Ove igrače koje smo doveli - Olajinku i Stamenića smo doveli zbog Lige šampiona, jer im je bio izazov da igraju u elitnom takmičenju. Mislim da će ovo biti najbolji prelazni rok Crvene zvezde. Prethodni letnji prelazni rok je bio veoma dobar, a verujem da je i ovo što smo do sada uradili odlično. Skoro smo zaokružili ono što smo planirali. Sa Spajićem, Stamenićem i Olajinkom, Vigom i blizu smo onoga što smo želeli. Naravno, uvek se ostavlja prostora za kvalitetna rešenja koja se budu pojavila.

Sportski direktor je istakao da na stolu već imaju plan za leto, ali da ne bi voleo da govori unapred o kojim se pozicijama radi jer bi to moglo da poremeti atmosferu u svlačionici.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading