SKANDALČINA! Stranac napravio haos na derbiju, odbio da zaigra uprkos apelima trenera i povredama saigrača
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Partizan drma velika rezultatska kriza godinama unazad, ali ni atmosfera u ekipi nikako nije dobra, to je jasno kao dan. Odlazak Takume Asana je bio znak za početak rasula, a ono što se desilo sinoć je dokaz da je "nešto trulo u državi Humskoj". Maki Banjak je odbio da uđe u igru i situaciji kad su dvojica defanzivaca Partizana bukvalno jedva hodala terenom zbog povreda. 

Kamerunac se nekoliko puta oglušio na poziv da se pripremi za ulazak na teren, a onda su mu prišli Sejduba Suma i Ivan Obradović, koji uopšte nisu ni bili u konkurenciji za meč zbog povreda, i pokušali da ga ubede da pomogne timu. Banjak je međutim ostao nem na njihove molbe i pozive, ostavio je igrače na cedilu i jasno je da je sebi "potpisao otkaz". 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Rade

26.05.2021 15:10

DJUBRE odma' napolje zabraniti mu ulazak na Stadion kako njemu tako i uvek povredjenom Sumi od Stranaca samo Natho može da ostane i niko više forsirati samo domaće igrače ako već mora da se bacaju pare pa bolje baciti na našeg čoveka a i Markecu, Šćekiću i Zdjelaru treba zahvaliti nikakva korist od njih a plate ogromne. Iskreno ni Stanojević nije Trener za Partizan!!!