DAO JE GOL ZVEZDI Bivši igrač Partizana otkrio šta mu je Dejan Stanković rekao
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Bila je to posebna utakmica za mene. Znate da sam igrao za Partizan... Kada sam otišao iz Srbije, Partizan je izgubio od Crvene zvezde u finalu nacionalnog kupa i nisam imao šansu da pomognem saigračima. Taj osećaj je ostao u meni. Nikada u Partizanu nisam izgubio od Zvezde i bilo mi je krivo... Ispostavilo se da je sudbina spojila Kairat i Crvenu zvezdu. Iskreno, tek sam se priključio timu, hvatao sam formu i nisam bio 100 odsto spreman. Uprkos tome, ubedio sam trenera da me pusti da zaigram makar u drugom poluvremenu - priseća se Kamerunac.

DRAGO MI JE ZBOG ZVEZDINE DECE! Stanković ponosan na svoje igrače, imao je posebnu poruku za jednog prvotimca!

Pred sam meč sreo se sa Dejanom Stanković koji je imao pitanje za njega.

- Kada smo stigli na stadion, Zvezdin trener Dejan Stanković me je pitao: ’Da li ćeš igrati danas na top nivou?' Nasmejao sam se i rekao mu da ne znam. Hteo sam da bude u nedoumici... Atmosfera na meču je bila sjajna. Što više pritiska, ja bolje igram. Kada sam ušao, bilo je 1:1 i meč je bio izjednačen. Išao sam maksimalno u svaki duel i na svaku loptu. Kada je dosuđen korner za nas, rekao sam sebi: ’Hvala ti Bože za ovaj gol’. Desetak sekundi kasnije sam zatresao mrežu i stadion je eksplodirao. Idealan debi - zaključio je Banjak.

ZVEZDA NACILJALA PRVO POJAČANJE! Meta je srpski reprezentativac!

Kairat je pobedio (2:1) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je u Beogradu doživeo ubedljiv poraz. Crveno-beli su pobedili 5:0 i prošli u narednu rundu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading