OGLASILA SE ŽIVADINOVIĆEVA SUPRUGA Obelodanila njegovu želju
Vladimir Marković

Milan Živadinović preminuo je danas u 77. godini.

Oglasila se i supruga popularnog Barda, Lidija Živadinović, koja je saopštila da je Živina želja da se sahrani obavi bez prisustva medija.

- Suočili smo se sa velikim gubitkom i molimo vas za mir u ovim teškim trenucima za našu porodicu. Milan nas je napustio nakon kraće bolesti, a njegova želja je bila da se sahrana obavi u krugu njegovih najbližih, bez prisustva medija. Zahvaljujrmo se unapred što ćete ispoštovati njegovu želju - navela je Lidija Živadinović. 

Živadinović je u trenerskoj karijeri vodio Novi Sad, Spartak iz Subotice, juniore Crvene zvezde, Rad, Sutjesku iz Nikšića, tursku Sakariju, podgoričku Budućnost, niški Radnički, Prištinu, radio je u Kuvajtu, vratio se u OFK Beograd, pa Budućnost, a za dve godine kao šef stručnog štaba Crvene zvezde je osvojio Kup SR Jugoslavije (1993).

Posle Crvene zvezde bio je trener reprezentacije SR Jugoslavije, a prethodno i selekcije do 23 godine. Bio je i trener kiparskog Apolona, Al Nasra, selektor reprezentacije Iraka, Jemena i Gane, trener Obilića, Sababafena iz Teharana (osvojen Kup Irana 2005), kineskog Čangša i selekcije Mijanmara.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading