"IMAO SAM KVALITETE MESIJA I RONALDA"! Nova kontroverzna izjava Marija Balotelija!
EPA/ MAURIZIO DEGL' INNOCENTI

Kada govorimo o igračima koji su mogli mnogo, ali su ih u tome sprečili razni poroci i nezainteresovanost, ne možemo da ne pomenemo Marija Balotelija. Super Mario je važio za jednog od najvećih talenata na "Čizmi". Ipak, napadač je karijeru okrenuo u suprotnom pravcu.

Kada se pogledaju neke utakmice iz prošlosti, ostaje samo žal što Baloteli u svojoj 31. godini nastupa za Adanu u turskoj ligi, a ne za tim iz samog vrha evropskog fudbala. Ipak, sam Mario smatra da je imao sve kvalitete kao i najveći u ovom sportu - Mesi i Ronaldo.

- Imao sam sve kvalitete koji poseduju Mesi i Ronaldo, ali jednostavno sam propustio neke prilike. Njih dvojica su osvojili toliko Zlatnih lopti (12) da bi bilo glupo da se u tom segmentu pored sa njima. Međutim, ako govorimo o kvalitetu u smislu fudbalskog znanja, smatram da nemam na čemu da im zavidim.

Iz ove perspektive, italijanski napadač sebi zamera jedino to što nije bio strpljivi u vremenu provedenom u Sitiju.

- Siti je iz godine u godinu sve bolji. Trebao sam da budem strpljiviji. Mogao sam da postanem igrač poput Serhija Aguera i da provedem tamo više godina i vremenom bi konkurisao i za Zlatnu loptu. Želim da odem na Svetsko prvenstvo i da ostvarim uspeh sa reprezentacijom, ali se takođe nadam da ću se i sa Adanom plasirati u Top 3 u Turskoj. Neće biti lako, ali je to najvažnije u ovom trenutku. 

Bonus video:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading