ŠERIF STIGAO U ZVEZDU, ALI ADANA NE MORA DA BRINE Baloteli stigao kao zamena za novog napadača crveno-belih i već počeo da trese mreže (VIDEO)
EPA/ MAURIZIO DEGL' INNOCENTI

 

Adana Demirspoj “utopila” je Šerifa Endiaja Crvenoj zvezdi za četiri miliona evra u finišu prelaznog roka, a kao njegova zamena doveden je Mario Baloteli. Potez zbog kojeg, barem za sada u Turskoj zadovoljno trljaju ruke.

OVAJ ČOVEK SE NE SMIRUJE Mario Baloteli ima novi klub

Nakon ne tako uspešne epizode u Sionu (umesto borbe za titulu klub ispao u drugu ligu), nedoličnog ponašanja, opijanja, “Super Mario” je odlučio da se kao slobodan igrač vrati u dobro poznato gnezdo – Adanu.

Nakon vrtoglavog pada u karijeri Baloteli je dobre igre poslednjih godina pružao upravo u dresu turskog kluba za koji je postigao 19 golova na 35 utakmica, a drugi mandat počeo je u istom maniru – sa 2 pogotka.

Na debitantskom nastupu u 7.kolu tamošnjem prvenstva Italijan je bio najzaslužniji za ubedljivu pobedu 4:0 protiv Alanje.

Posle pola sata igre Sari je centrirao s desne strane a peterac odakle se Baloteli “poklonio” i glavom sproveo loptu u desni ugao gola – 1:0.

Tek što je počelo drugo poluvreme, isti tandem bio je u centru pažnje. Sari je ponovo probio po desnoj strani, opet ubacio loptu na ivici peterca, a Baloteli ovoga puta nogom prosledio loptu iza leđa golmana – 2:0.

U nastavku su Belhanda i Ajdogan zapečatili trijumf Adane, koju od dobrog rezultata verovatno više raduje činjenica da za zamenu za Endiaja ne moraju da traže – ona je već tu i itekako se isplaćuje.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading