SVI SU MISLILI DA JE TO MESIJEVA MAJKA Poznato ko je misteriozna žena koja je plakala u zagrljaju Argentinca posle finala (VIDEO) (FOTO)
AP Photo/Natacha Pisarenko

Lionel Mesi uspeo je da ostvari svoj najveći san, svojoj Argentini doneo je titulu prvaka sveta.

Gaučosi su se posle 36 godina čekanja popeli na svetski tron, pošto su u nezaboravnom finalu posle boljeg izvođenja penala savladali reprezentaciju Francuske.

DILEME NIJE NI BILO Mesi proglašen za ličnost godine

Nakon meča na terenu su viđene izuzetno dirljive scene. Argentinski fudbaleri sa svojim najbližima slavili su veliki uspeh, a posebnu pažnju privukao je prizor kada je jedna žena dotrčala do Mesija i snažno ga zagrlila. 

Bio je veoma emotivan momenat za oboje. Žena nije mogla da zaustavi suze, a u prvi mah svi su pomislili da je to Leova mama Selija, pa je snimak ekspresno postao viralan.

Međutim, kasnije se ispostavilo da je žena koja je grlila mesija zapravo Antonija Farias - kuvarica u argentinskoj reprezentaciji.

 

 

Antonija ima 42 godine i već deset godina prati reprezentaciju na svim putovanjima, prenosi "As".

Mesi i njegovi saigrači je obožavaju. Sjajno obavlja svoj posao i poznata je po tome da voli da im ispuni želje nakon utakmica. Uvek ih počasti jelima koja obožavaju i to im je neka vrsta dodatne motivacije. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading