ŠTA ĆE BITI SA JUVENTUSOM? Vlahović možda ostane bez trenera, evo šta on o tome kaže
Foto: AP/Spada/LaPresse via AP

 

Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri izjavio je da želi da i naredne sezone predvodi klub iz Torina, prenose italijanski mediji.

- Moramo da odbranimo drugo mesto. Matematički, potrebna su nam tri boda kako bismo završili sezonu među četiri najbolja kluba. Psihički smo jaki cele sezone, moramo ovako da nastavimo - rekao je Alegri.

Juventus nije ispunio ciljeve ove sezone, pošto je u polufinalu Liga Evrope eliminisan od Sevilje. Juventus je trenutno drugi na tabeli Serije A sa 69 bodova, ali nastup torinskog kluba u Ligi šampiona naredne zavisi od kazne Fudbalskog saveza Italije.

ŠTA ĆE BITI SA JUVENTUSOM? Vlahović možda ostane bez trenera, evo šta on o tome kaže

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

 

- Razgovarao sam sa vlasnicima kluba i rekao sam svoje mišljenje. Nema sada smisla pričati o budućnosti, jer slede važne utakmice. Imam dve godine ugovora. Što se mene tiče, 100 odsto ostajem. Ako se ja pitam - biću tu i dalje - dodao je trener Juventusa.

Alegri je istakao da veruje da rukovodstvo kluba veruje u njega.

- Razočaran sam Ligom Evrope i Kupom Italije, ali za sada smo drugi na tabeli. Ispred nas je samo Napoli. Da, bitni su rezultati. Klub će na kraju da donese odluku - zaključio je Alegri.

Italijanski mediji navode da će sutra Savezni apelacioni sud da donese konačnu odluku o kazni za Juventus. Pojedini mediji tvrde da će torinski klub da bude kažnjen oduzimanjem 12 bodova zbog falsifikovanja finansijskih izveštaja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading