Marko Šćepović
Foto: Promo/FK Novi Pazar

Bivši fudbaler Partizana je danas izjavio da je plan kluba da sezonu završe u prvih pet na tabeli i da će se truditi da pomogne ekipi.

– Plan je da završimo u prvih pet na tabeli. Nikad neću ništa da obećavam, nikakve cifre i golove, prvi cilj je da što više pomognem ekipi - istakao je Šćepović, uz napomenu da je presudnu ulogu u dolasku u Novi Pazar imao Adem Ljajić.

- Znamo se iz Partizana i raznih reprezentativnih selekcija, godine smo proveli zajedno, imao je velikog udela u mom dolasku. To što sam osetio da je Adem tako „zagrejan“ je pomoglo da prelomim.

BOMBA U NOVOM PAZARU Bivši igrač Partizana postaje Ljajićev saigrač

Šćepović je istakao da je veliki udeo u transferu imao bivši saigrač iz Partizana Adem Ljajić.

– A-ha-ha. Ne, znamo se dugo, znam kad je ozbiljan. Šalimo se na druge načine. Što se tiče terena, čim ga pogledam znam šta hoće, gde ide lopta. I on isto. Samo da se svi uigramo. Imamo inostrani renome i nas dvojica i Suma, trebalo bi to da pokažemo na terenu.

Marko Šćepović

FK Novi Pazar

 

Trebaće mu malo vremena da uđe u odgovarajući ritam.

– Trenirao sam uglavnom individualno, najviše dve sedmice će mi trebati da budem top. Tu sam da igram kad trener odluči. Pratio sam srpski fudbal koliko sam stigao, uglavnom Partizan. Fudbal je napredovao i što se tiče infrastrukture. TSC je lepa pojava, što više takvih klubova, to bolje. Ono što vidim kod Novog Pazara je napadački fudbal, za gol više. Meni to odgovara – dodao je Šćepović.

On je sa Novim Pazarom potpisao ugovor do kraja sezone.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading