NJU JE NAVODNO MUVAO NIŠA SAVELJIĆ! Posle haosa oglasila se Petra Divac, imala je poruka za ovog čoveka!
Tanjug/Ap

Sve se desilo krajem decembra prošle godine na Vračaru, u restoranu koji je u vlasništvu Dejana Bodiroge, a do okršaja je došlo zbog toga što se ćerka zvezde NBA lige, Petra, požalila ocu da joj njegov prijatelj šalje poruke preko Instagrama i da joj se nabacuje.

Kako tvrde dobro obavešteni izvori, Niša je Petri pisao da je porasla, kako je lepa i pitao ju je da se vide. Znajući ga kao prijatelja njenog oca, bila je u šoku. Odmah je sve rekla tati i pokazala mu poruke. Divcu je pao mrak na oči, tako nešto nije očekivao od čoveka kom je finansijski pomogao kada je bio u škripcu, a i našao mu je smeštaj u Americi. Očevici tvrde da su se Divac i Saveljić sreli u Bodiroginom restoranu. Prema njihovim rečima, situacija je bila napeta, Divac je odmah skočio na nekadašnjeg prijatelja. Pali su šamari, pa su Bodiroga i konobar skočili da ih razdvajaju.

Saveljić je pokušao da objasni da nije imao lošu nameru, ali Vlade nije želeo uopšte da ga sluša, piše "Kurir". Sasuo mu je niz uvreda u lice i izgurao ga iz restorana.

Dok traje haos, oglasila se i Petra Divac... Ona je na svom profilu rešila da pošalje jaku poruku.

NJU JE NAVODNO MUVAO NIŠA SAVELJIĆ! Posle haosa oglasila se Petra Divac, imala je poruka za ovog čoveka!

Instagram

 

 

Podelila je sliku sa dečkom uz reči "volim te".

Njen momak se zove Mihajlo, često poziraju zajedno i čini se da je par baš zaljubljen...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading