"GROBARI" ĆE GA OBOŽAVATI JOŠ VIŠE Nurkić se umešao u raspravu oko haosa iz Madrida, pa poslao jaku poruku
Foto: EPA/EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO

Mnogi su se pridružili raspravama, tu je i Jusuf Nurkić. 

Više nije tajna, sada svi znaju, o tome bruji cela Evrope i to je potpuno zasluženo – Željko Obradović je napravio mašineriju koja zaslužuje plasman na F4! Meč je, nažalost, osim fenomenalne igre crno-belih obeležila i tuča koja se dogodila u finišu, na nešto manje od dva minuta pre kraja meča, nakon koje su sudije morale da završe susret ovim rezultatom. Najdeblji kraj izvukao je Dante Egzum, koji je na jednoj nozi napustio parket. 

PARTIZAN I REAL STREPE Evo kada će Evroliga doneti konačnu odluku zbog haosa u Madridu

Sve je počelo nakon što je Ljulj napravio izuzetno grub faul nad Panterom, a kapiten Partizana je odreagovao i zaleteo se ka iskusnom španskom beku. Nije ga udario, ali su na njega skočili brojni košarkaši Reala. Na podu je ostao Dante Egzum, koji je evidentno prošao najgore, pošto ne može da se osloni na nogu. Komentar o celokupnoj situaciji izneo je Vil Klajburn, krilni košarkaš Anadolu Efesa:

Saigrač Vasilija Micića odgovorio je Eriku Mekalumu, koji je prvo na Tviteru napisao sledeće:  

- Vau, znam da je bolje da košarkaši Reala ne izlaze iz hotela kada budu došli u Srbiju na treću i četvrtu utakmicu, napisao je plejmejker Karšijake. 

Na to se nadovezao Klajburn: 

- Čoveče, nema šanse da će oni želeti da idu tamo.

Nadovezao se Jusuf Nurkić: Haha, zabavan si, brate, ali Partizanovi navijači su klasa. Ali ovo je zaista nesrećna situacija, nadam se da niko nije ozbiljno povređen. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading