KRV LIPTILA IZ GLAVE ČUVENOM SPORTISTI Licem naleteo na klizaljku, zaradio 75 šavova, a onda je uradio nešto neverovatno (VIDEO)
Foto: AP/AP Photo/John Locher

 Jezive scene dolaze iz najjače hokejaške lige na svetu NHL.

Da su hokejaši u NHL pravi moderni gladijatori potvrdio je Morgan Beron. U okršaju Vinipeg Džetsa i i Las Vegas Golden Najtsa (5:1), u prvoj utakmici plej-ofa, neplanirano je mladi Kanađanin dospeo u žižu javnosti.

U velikoj gužvi i borbi za pak, pred golom Las Vegasa, Morgan Baron bio je odgurnut sa leđa i naleteo je na otvorenu klizaljku golmana protivničkog tima Lorana Brosoa.

 

 

U 9. minutu meča udario je glavom u klizaljku, čije je sečivo oštro kao žilet. I to samo nekoliko centimetara iznad oka. Krv je lipila iz rane kanadskog hokejaša, a on je odmah transportovan u obližnju ambulantu.

Dobio je 75 šavova na lice i flaster preko rane, ali nije želeo da ostane u bolnici. Vratio se nazad na utakmicu, sredinom druge trećine i onako ranjen, sa belim flasterom na glavi zaigrao do kraja utakmice. Ovaj put, na kacigi je imao metalnu zaštiti, tzv. mrežicu, nešto što hokejaši najmanje vole, ali nešto bez koga posle saveta lekara nije smeo na led.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading