"KUPIMO TORTILJU, A ONA SE SVA UMAŽE" "Herkul" iz Pančeva je živeo sa Monikom Beluči, a glumio je u "Boljem životu" (FOTO/VIDEO)

Neverovatna životna priča srpskog bodibildera Zorana Vejića

Monika Beluči
Monika Beluči, Foto: EPA/Jalal Morchidi

U Srbiji je poznat u svetu bodibildinga, a karijeru je gradio u inostranstvu!

Govori šest jezika i diplomirao je na fakultetu za sport i fizičko vaspitanje i jedan je od retkih u svetu koji ima profesionalnu licencu.   

Radio je u Grčkoj kao obezbeđenje nonćnih klubova, dve godine je bio lični čuvar jedne od najlepših žena sveta, Monike Boluči!

"U Grčkoj sam živeo šest godina, živeo sam u Italiji 4 godine u Americi 6, u Nemačkoj dve i u Mađarskoj 10. U Italiji sam radio kao obezbeđenje čuvao sam jednog Italijana, dobro situiranog od 48 godina, tako da sam dosta tu ljudi upoznao. Kasnije sam, zahvaljujući tim vezama, prešao da čuvam Moniku Belući, to su mi sredili. Tri godine sam bio sa njom i tu sam uspeo da skupim novac da se takmičim" - otkriva "Herkules" iz Pančeva!

O tome kako je živeti sa Monikom Beluči, Zoran Vejić kaže za "Telegraf":

"To je bilo najlepše iskustvo, ona mi je kao sestra. Čuvao sam je tri godine. Ranije su je čuvala četvorica momaka sa oružijem, opasni momci. Ali ja sam imao vezu, pa sam upoznao neke jače igrače koji su me preporučili. Znali su da imam nešto i u glavi i da mogu da je čuvam sam. Obezbeđenje bilo ispred kuče, ja u kući s njom, i pratio sam je sam na ulici, na festivalima, revijama i sve ostalo. Nije bila fora da izgledaš upadljivo. Tada sam bio mlađi, oblačio se lepo i uspeo sam da budem na nivou zadatka".

Zoran Vejić
Zoran Vejić, Foto: youtube/BALKAN INFO - Zvanični k

Podelio je zanimljivu situaciju u kojoj se našao sa Monikom, a tada je shvatio da je ona potpuno normalna osoba:

"Bilo je, ona je jedna normalna žena, iako je velika zvezda. Imamo odličan odnos, super smo se družili, a ja sam, doduše, razbio jedno 10 kamera u tom periodu, od paparca koji su hteli da je snimaju. Pomagala je i ona meni išla na takmičenja, bodrila me. Mi smo znali da izađemo uveče u 3 noću, ona bez šminke, nakita, sa šeširom. Niko je ne prepoznaje. Kupimo tortilju jedemo u kolima izmažemo se. Potpuno normalna osoba iako poseduje pet banaka i veliko bogatstvo. Ona je iz stare italijanske gospodske porodice".

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi