RADNO U HUMSKOJ Partizan u danu doveo dva Afrikanca
Foto: ALO/Marko Metlaš

Prelazni rok izgleda još uvek nije gotov za Partizan, iako crno-beli više ne mogu da registruju igrače za Ligu konferencije. Na probu su u Zemunelo stigla tri igrača, javlja portal Mozzart Sport. Osim Makedonca Dimitra Mitrovskog, za ugovor sa crno-belima pokušaće da se izbore i dva fudbalera iz Gane.

Prvi je Ričard Badu, 23-godišnji fudbaler tamošnjeg prvoligaša Medame. Najbolje se snalazi na mestu zadnjeg veznog. Za Medamu je odigrao 43 utakmice i krajem prošle sezone privukao pažnju popularnijih klubova u zemlji, Kotoka i Harts od Oaka. Ni sa jednim dogovor nije sklopljen, Medeme je objavio da računa na Badua i za aktuelnu sezonu, međutim, pustio ga je da sreću potraži u Evropi.

Za sad će samo trenirati, eventualno odigrati neku kontrolnu utakmicu, što nije jednostavno izvesti u periodu kad se igraju po dve takmičarske svake sedmice, ali će Badu svakako dobiti priliku da pokaže šta zna. Prema pojedinim navodima proba će trajati tri nedelje.

Isto važi i za njegovog zemljaka, Isaka Opokua Agjemanga. U pitanju je 22-godišnji napadač, član Ašanti Golda, gde ga je do proleća trenirao Srbin Milovan Ćirković, nekad zaposlen u Vojvodini. Agjemang je još tri godine ugovorom vezan za sadašnji klub, za koji je na 22 susreta postigao pet golova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading