MEKGREGOR SILOVAO DEVOJKU, PA JOJ PRETIO? Oglasio se njen advokat: Nudi joj novac da ćuti
EPA-EFE/ARMANDO ARORIZO

Kontroveznog MMA borca Konora Mekregora je jedna devojka optužila za seksualni napad posle NBA meča između Majamija i Denvera. Na snimku koji se pojavio na internetu vidi se kako Mekgregor ide ka toaletu i navodno vodi žensku osobu sa sobom.

Sada se oglasio i njen advokat Arijel Mičel, koji je bacio novu ljagu na borca. Poznati sportista joj je, prema njegovim rečima, pretio i nudio novac da ćuti.

Proslavljeni borac je naime spreman da plati 100.000 dolara da bi se sve zataškalo i završilo. On takođe navodi i da joj je policajac rekao da ne pokreće tužbu i da je bolje da ćuti.

- On je brzo izašao iz zgrade, detektiv joj je rekao da angažuje advokata pre popunjavanja policijskog izveštaja i da će sve biti viralno ako to uradi odmah. Zbog toga je ona čekala i to je veoma loše za istragu - rekao je Mičel, a prenosi "Dejli mejl".

Advokat tvrdi da je ona imala probleme i sa drugim detektivima.

- Devojka je otišla u policijsku stanicu u mestu gde živi i tamo su joj rekli da ode u deo grada gde se to dogodilo i da tamo podnese prijavu. Žrtva seksualnog napada je odbijena. Posle toga je otišla tamo oko 16.30 i posle pola sata su je ispratili iz stanice. Ne mogu da shvatim da jedan detektiv odbije žrtvu silovanja - zaključio je Mičel.

Ukoliko se sve ovo ispostavi kao tačno, Konor Mekgregor bi mogao da završi u zatvoru na duži vremenski period.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading