Pol Džordž u Crnoj Gori
Foto: Privatna arhiva/Alo

Prethodnih dana čitali ste o tome kako je NBA zvezda Pol Džordž u Srbiji gde sa svojom suprugom Danijelom Rajić obilazi blagodati naše zemlje, Danijeline rodne zemlje.

Košarkaš Los Anđeles Klipersa očigledno da uživa u novim iskustvima, a Danijelina porodica organizovala mu je nezaboravno leto jer je ovo prvi put da Džordž dolazi u Srbiju.

EKSKLUZIVNO

Printscreen/ Instagram

 

Nakon Beograda njih dvoje su se uputili u malo selo pored Kovina po imenu Mramorak odakle je Danijela poreklom, a nakon seoskih čari srećni par uputio se u komšiluk.

Mi smo uspeli da ih "upecamo" u Herceg Novom, tačnije u rizortu Portonovi gde se Džordž i Danijela odmaraju na moru i polako se spremaju za povratak u Ameriku.

Kao što možete videti iz priloženog nisu se štedeli kada je u pitanju izbor hotela, te su izabrali jedan od najluksuznijih u Herceg Novom.

Pol od ranije ima velike simpatije prema Srbiji. Poznato je da mu je Danijela spremala čuvenu sarmu, a "navukla" ga je i na srpsku muziku, pa se pamti kako su prošle godine na svadbi u Italiji uživali uz narodnjake.

Svaki praznik u Americi ne može da protekne bez dobro poznate srpske kuhinje. Na trpezi su tu naravno, supa, sarma, oblande, vanilice...

Danijela Rajić

Printscreen Instagram

 

Njih dvoje venčali su se u Americi, a njihova veza poznata je po turbulencijama. Upoznali su se dok je Danijela bila striptizeta, a navodno odbila je ponudu Pola Džordža da abortira za milion dolara.

Posle svega toga su počeli da žive zajedno, skoro su dobili i treće dete i dali mu ime Vuk, dok sudeći po fotografijama na Instagramu ljubav cveta i dolazak u Srbiju je još samo jedan dokaz koliko se Amerikanac zaljubio do ušiju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading