Dejan Bodiroga
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Dejan Bodiroga imao je luksuznu vilu u Crnoj Gori, koju je za dva miliona evra kupio bogati Rus.

Naime, legendarni košarkaš prodao je svoju luksuznu vilu u Kaluđerovini kod Tivta, a kako piše Kurir, novi vlasnik je vilu srušio do temelja i dve kuće koje su se nalazile pored njegove, i tu gradi hotelski kompleks. 

Ta Bodirogina kuća je bila jedan velelepan objekat. Novi vlasnik Rus ju je nekoliko meseci nakon kupovine srušio sa još dva objekta pored Dejanove kuće kako bi sagradio hotelski rizort.

KO JE NOVI IGRAČ PARTIZANA? Obožava Jokića, rođak mu preminuo na parketu

- Dejan je tu nekretninu pazario u prilično lošem stanju, bila je ruinirana i zapuštena, pa ju je preuredio po svom ukusu i silne pare je dao za nju. On je ovde najčešće boravio tokom leta s porodicom, a njegov brat je češće bio tu, pa i tokom zime - ispričao je sagovornik.

Inače, ranije je legendarni košarkaš govorio o letovanju u Crnoj Gori sa porodicom.

- Leškarimo i po 20 minuta u krevetu... Ujutru, prva slika po buđenju nam je more, ostrvo i deo zaliva. Taj trenutak je čaroban. Kad je napolju toplo, otvaramo prozore i slušamo talase. Ivana (supruga, prim. aut.) i ja volimo da pijemo kafu na nekoj od terasa, a omiljena nam je ona u prizemlju - ispričao je svojevremeno slavni košarkaš. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading