NASTAVLJA PO STAROM Nadal ponovo pričao o povredi: Nikad ne znate...
Tanjug/Ap

- Teško je da izvučem mnogo toga pozitivnog iz meča, ali svakako moram da napredujem. Da vežbam, da vraćam bolje servise. Potrebni su mi dani na terenu, to je istina. Imao sam šanse na početku, u taj-brejku sam imao dve prilike kroz dva set poena, ali odigrao sam užasno na dva laka udarca",kaže Nadal.

Dodao je da zna kako treba da izađe iz ove situacije.

- Izgubiš i ideš dalje. Znam put. Najvažnije mi je da ostanem zdrav. Bilo je teško nositi se sa ovom povredom, da budem iskren. Poslednjih mesec i po dana nisu bili laki, jer kad imate naprsnuće trbušnog mišića, nikada ne znate kada ste sto odsto sigurni. To utiče na igru jer niste sigurni da li ste u stanju da servirate najbolje što možete svaki put".

VELIKI ŠAMAR ZA ŠPANCA Nadalu se ovo nije desilo 16 godina, potpuni kolaps

Svakako da mu je sada prioritet poslednji grend slem sezone u Njujorku.

- Moram da gledam unapred, već razmišljam o toj energiji koju mi daje publika u Njujorku. To je posebno mesto za mene, uživam tamo. Imam prelepa sećanja, daću sve od sebe da budem spreman za to što dolazi - zaključio je Nadal.

Bonus video:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Mira

18.08.2022 12:58

KO O CEMU NADAL KADA IZGUBI PRICA O POVREDI. NAPUKNUCE TRBUSNOM MISICA JE JAK BOL!!!!! NEBI ON MOGAO DA SERVIRA DA JE TAKO. ALI SUJETA AKO IZGUBI NADJE RAZLOG DA SE PRAVDA. MOZDA DOPING I MAGIJA VISE NE DELUJE😏😏😏😏

Aca

18.08.2022 14:45

Zdrav je dok ne pocne turnir a onda pocinje sou sapovredama

Dragi

18.08.2022 14:45

Najveću povredu mozga ima a i oni koji ga hvale PREVARANT