Porodica Đoković na okupu
Foto: Printscreen/Printscreen

Najbolji teniser sveta je u intervjuu koji je dao britanskom novinaru Džeju Šetiju, rekao da je veliki poštovalac vere i crkve i kako svaki dan počinje na isti način, molitvom.

- Molim se svakog jutra. Prvo izrazim zahvalnost za zdravlje, na prilikama da nastavim svoju evoluciju kao multidimenzionalno biče u ovom životu. Zahvalan sam Bogu na porodici, na osećanjima, što se budim u velikom krevetu da bih video najlepše izlaske sunca. Na tome što nastavljam da radim na stvarima o kojima sam govorio, da naporno radim i treniram, na obavezama koje imam kao otac i suprug - rekao je Novak 

O odnosu Novaka prema religiji i veri je svojevremeno govorila i njegova majka Dijana. 

POLITIČARI PRAVE PROBLEM NOVAKU Britanske vlasti mogu da stopiraju Noletov meč i izazovu haos Srbinu

Gostujući u emisiji "Dok anđeli spavaju", Dijana Đoković je govorila o Novakovoj pobožnosti i odnosu prema religiji: 

- Jako sam ponosna na njega. Svi bi podredili uspeh iznad duhovnog mira. Kod Novaka je jaka velika zahvalnost koju ima, započela je majka najboljeg tenisera. 

Dijana i otkrila zašto naslednici njenog sina još uvek nisu uvedeni u Srpsku pravoslavnu crkvu: 

- Stalno ga pitam kada će da krsti svoju decu, a on mi kaže – kada budu mogli da shvate čin krštenja, objašnjava Dijana.     

Nastavila je u istom ritmu.

-  On želi da Tara i Stefan budu svesni da su kršteni, a ne da se trumiraju, rekla je Dijana nadajući se da će se to dogoditi uskoro, a ovakav način razmišljanja oduševilo je Novakove fanove koji su pozdravili njegovu odluku. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

    

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading