POČINJU GIGA DANI!
Gigatron

Gigatron je od samog početka pažljivo gradio odnos poverenja sa svojim kupcima – ne samo kroz svoju bogatu ponudu uređaja, već i putem brojnih pogodnosti u vidu plaćanja na do 24 rate, korišćenja kartice lojalnosti, kao i brojnih akcija sa poklonima i popustima.

U znaku dobre poslovne prakse, u godini u kojoj je ova kompanija i zvanično postala „punoletna“, Gigatron je odlučio da još jednom obraduje svoje kupce fenomenalnim popustima – od 2. do 4. juna. Tokom ova tri dana, tačnije tokom Giga dana, u svim Gigatron prodavnicama i na veb-stranici gigatron.rs sve posetioce očekuje 20% popusta na ceo asortiman proizvoda i 25% popusta na laptop računare, male kućne i kuhinjske aparate i usisivače.

POČINJU GIGA DANI!

Gigatron

 

Giga dani vam donose najbolji izbor tehnike i priliku da ono što već dugo planirate da kupite, nabavite po zaista super ceni.

Kompanija Gigatron je danas pozicionirana kao jedan od lidera na tržištu tehnike u Srbiji, ne samo zahvaljujući velikom broju maloprodajnih objekata već i odličnoj ponudi proizvoda najrazličitijih kategorija, od bele tehnike, TV i audio uređaja, računara i računarske opreme, preko mobilnih telefona, kućnih aparata, muzičkih instrumenata, do kancelarijske opreme, dečije opreme i brojnih drugih proizvoda.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading