neum
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Kod građanki i građana Srbije vlada veliko interesovanje u poslednje vreme za fantastičnu destinaciu u Bosni i Hercegovini.

Neum je, naime, sve popularnij letovalište za naše sugrađanke i sugrađane, a prelepe plaže i bujna priroda jesu jedan od razloga zašto je ovaj grad postao hit.

No, pre nego što odluče, ljudi iz Srbije bi trebalo da razmotre koliko im je finansijski povoljno da odu na letovanje u Neum.

Pored cena hrane i pića, kao i troškova puta, važno je obratiti pažnju i na smeštaj.

Stoga, danas vam donosimo cene smeštaja za 2023. godinu.

Da bismo vam lakše približili sliku cena, uzeli smo kao pretpostavku da biste otputovali ovog petka 14. jula, a vratili se 21. jula.

Prema sajtu Booking, ukoliko ostajete sedam dana/šest noćenja u navedenom periodu je čak 82% ponude već rezervisano.

Stoga, ukoliko planirate u kasnijim danima jula ili avgustu da odete u Neum i uživate u njegovim blagodetima, možda je bolje da što pre rezervišete smeštaj.

Elem, u periodu od 14. jula do 21. jula, ako rezervišete danas, za dve odrasle osobe, bez obroka, najjeftiniji ponuđen smeštaj stao bi vas 32 830 dinara.

No, budite svesni da je u pitanju apartman veličine 20 metara kvadratnih.

S druge strane, ukoiko biste u istom periodu letovali u Neumu, najjeftiniji smeštaj za dve osobe, ali sa doručkom, koštao bi 102 595 dinara, navedeno je u ponudi na sajtu Booking.

Kao što možete da pretpostavite u pitanju jeste hotel, te ukoliko više verujete hotelskom smeštaju, moraćete više i da platite, piše Espresso.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading