Jelena Čačić
Foto: Alo/Printscreen/TV Prva

 Doživela je do dvadesete ili tridesete godine više nego u deset života, a kako je preživela i kako joj je u tome pomogla vera, pričala je Jelena Čačić, majka četiri ćerke i sada već baka.

- Moji roditelji kad su se uzeli, pretpostavljam da nisu znali šta su tad želeli u životu, kao možda ni ja kad sam se udavala, tako da nekako je to teklo kako ne treba. Nisu se baš slagali i onda već u trudnoći, otac ja mislim da je pio, tukao majku, ona je otišla i rodila me kod svoje majke. Negde kad sam imala 11 meseci, majka me ponela da me baci u Drinu - tako mi je komšija ispričao. Pretpostavljam da je imala neki nervni slom, niko to ne bi tek tako uradio. On joj je tada rekao da to ne radi i da je bolje da me odnesu ocu da me spasu. Tako da su me odneli i tu sam ostala... - počela je svoju priču Jelena.

"Otac se nije obradovao jer je tvrdio da nisam njegova, ipak se dokazalo kasnije da jesam. Do druge godine, dok se otac nije oženio, ja sam sve komšinice zvala 'mama'. One su sve u to vreme imale malu decu, pa su pomagale i sa kremama, pelenama, da me presvlače...".

Objasnila je kako pamti svoje detinjstvo i mladost.

- Bilo je svačega, otac se oženio, doveo maćehu, zvala se Jovanka. On je sve više pio. Negde kad sam imala 2,5 godine i dalje se sećam da se igrao sa mnom i verovala sam da me voli. Kad je krenuo sve više da pije, postajao je sve više agresivan.Tukao je moju maćehu, to je bilo strašno. I mene... Nije da nisam imala kome da se poverim, nego nisam smela. Uvek sam bila kriva, i tako sam navikla. Ja sam bila i silovana u tinejdžerskom periodu i ćutala sam najmanje 15 godina o tome - rekla je Jelena i navela da nije smela da priča o tome jer se plašila da će je osuditi.

- Imala sam strah od oca, mislim da sam i bila silovana zbog toga. Nisam imala poverenja u oca i mislila sam da će mi biti gore ako mu kažem, nego ako nikome ne kažem. Da će osuditi mene, a ne silovatelja. Dugo godina sam se stidela toga... Nekako je moj život išao. Birala sam muškarce koji će me izgleda još više kazniti - ispričala je Jelena.

Jelena sada živi normalan život i ima četiri ćerke, ali je ispričala za situaciju koja joj se dogodila u porodilištu kada se rodila ćerka Milica i opisala je da joj se tada potpuno promenio život.

- Kada se rodila Milica koja ima Daunov sindrom, u porodilištu su mi rekli: 'Tvoje dete čudno izgleda'. Ja sam se prepala živa, nisam znala šta znači to čudno. Da li ima dve noge, dve ruke.. i kada sam je videla, nisam je ni dobro videla jer sam se rasplakala pošto sam se živa isprepadala. Neki treći dan kada sam bila u bolnici, kada sam je videla rekla sam: 'Pa mi ćemo zajedno osvojiti svet'. Shvatila sam, ovo mi je sve Bog dao. Bog je sigurno imao razlog zašto je meni baš dao Milicu, tako da napravile smo čuda do sad. Od kad imam nju ne postoje više nacije i vere. Nestale su granice. Milica je sve granice srušila. Nosila sam teskobu od kad se rodila kako će je drugi gledati. Imala sam teskobu u grudima, bol. Povezla sam je jedan dan u vrtić, i imala sam potrebu da skrenem i da se tad pomolim Bogu. I od tad je ušao mir u moje srce - rekla je Jelena i dodala da svoje roditelje nikada nije krivila i da im je uvek sam opraštala.

-Bili su izgubljeni, mislim da niko nije izgubljen iz čista mira - dodala je.

BONUS VIDEO

@alo_portal Koliko košta odevna kombinacija Milene Popović?! Celu emisiju “U ringu” sa Milenom Popović možete pogledati na našem YT kanalu ▶️ #alo #alonovine #fypシ #alodnevnenovine #milenapopovic #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading