solun smeće
Foto: Printscreen/Printscreen

Ova i još nekoliko sličnih pitanja postavio je korisnik "Redita" koji je želeo da nađe razlog za uništavanje prirode od strane pojedinaca i da probudi njihovu svest. 

"Pitanje je prosto i namenjeno onom delu breddita koji ne zna da pogodi zicer kad se nađe ispred kante. Dakle pitanje je namenjeno vezarama i osobama sa blagom demencijom koji tako zaborave đubre negde u priprodi ili na parkiću kad završe svoje…šta god da su imali tamo da rade", napisao je on. 

Odgovori su ga u najmanju ruku iznenadili, pa je bilo onih koji su mu se pridružili u kritikama i opisivali situacije sa kojima su se susretali: 

"Ne znam, imao sam priliku da nosim đubre u kola i da mi devojčica od 10ak godina, ispred čije smo vikendice parkirali kaže "ma frljni u žbun". Kesa je uneta u auto i stigla do kontejnera, samo hoću da kažem da verovatno njeni tako bacaju - ispred SVOJE vikendice. Znači ne u gradu, ne na "javnoj" površini, bukvalno ispred svoje kuce. Zašto - ne znam...", napisao je jedan korisnik. 

SMEĆE

Printscreen

 

Pored ovakvih, bilo je i komentara koji nude odgovor i to amatersko psihološko-filozofski. Jedan od njih opisao je svog drugara čiji su roditelji fini i ne bacaju smeće svuda okolo, ali on to uporno radi.

"Poznajući ga dosta dugo rekao bih da je uzrok toga (latentna) mržnja. Lik duboko u sebi mrzi svet, mrzi ljude, kapiram iz toga da proizilazi i mržnja prema prirodi. I da je to jedan njegov podsvesni simbolički akt davanja srednjeg prsta svetu oko njega. Jedna vrsta psovke upućena prirodi i društvu", napisao je on. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading